محققان دانشگاه «ام آی تی» در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند آنچه افراد مصرف میکنند بر وضعیت تومورها تأثیر میگذارد و پیروی از یک رژیم غذایی خاص ممکن است رشد سرطان را کُند کند. به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، محققان در مطالعه اخیرشان تأثیر پیروی از دو رژیم غذایی مختلف در موشها را مورد تجزیهوتحلیل قرار دادند و دریافتند که چگونه محدود کردن کالری ممکن است رشد تومور را کند کرده و بر سلولهای سرطانی تأثیر بگذارد. محققان در این مطالعه اثرات یک رژیم غذایی دارای کالری محدود و رژیم غذایی کتوژنیک را در موشهای مبتلابه تومور پانکراس بررسی کردند. درحالیکه هر دوی این رژیمها میزان قند موجود در تومورها را کاهش دادند، اما محققان درنهایت دریافتند که تنها رژیم غذایی دارای کالری محدود، دسترسی به اسیدهای چرب را کاهش میدهد که این امر نیز با کندی رشد تومورها مرتبط است. رژیم غذایی کتوژنیک یا رژیم پرچربی یک گونه رژیم غذایی با چربی زیاد، مقدار کافی پروتئین و قند اندک است که بدن را وادار میکند تا بهجای قند، از چربی برای تأمین انرژی استفاده کند. «متیو واندر هیدن» مدیر موسسه تحقیقات سرطان ام آی تی و نویسنده ارشد این مطالعه میگوید: شواهد زیادی وجود دارد که رژیم غذایی میتواند بر سرعت پیشرفت سرطان تأثیر بگذارد، اما باید گفت نمیتوان رژیم غذایی را یک درمان در نظر گرفت. اگرچه یافتهها جالب هستند، اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است و بیماران باید با پزشک خود در مورد رژیم غذایی مناسب برای سرطان خود صحبت کنند.