لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/06/21 - شماره 1649
نسخه چاپی

خبرنامه

خروج از بن بست تشکیل دولت در لبنان
بالاخره پس از حدود 13 ماه بلاتکلیفی و دور باطلی که تشکیل دولت لبنان در آن گرفتار شده بود، با حکمی که نجیب میقاتی" در تشکیل  دولت جدید این کشور از "میشل عون" رییس جمهوری لبنان دریافت کرد، پایان یافت، حکمی که با افت و خیزهای فراوان همراه بود.منابع لبنانی اعلام کردند که میشل عون، رئیس جمهوری لبنان رسما فرمان تشکیل دولت جدید این کشور را به ریاست "نجیب میقاتی" امضا و آن را ابلاغ کرد.طبق گزارش ها، این فرمان طی نشستی در کاخ «بعبدا» با حضور نجیب میقاتی و "نبیه بری"، رئیس پارلمان لبنان به امضای عون رسید و بر اساس آن کابینه میقاتی متشکل از ۲۲ وزیر به همراه میقاتی و معاون وی خواهد بود.خبرهای خوش از شکسته شدن طلسم تشکیل کابینه لبنان منتشر شد و طی آن  میقاتی در سخنانی اعلام کرد که در تماسی تلفنی با میشل عون، گفت ‌وگو کرده و از وی درخواست کرده تا تاریخی را برای انجام دیدار میان آنها و ارائه ترکیب نهایی کابینه دولت جدید به او تعیین کند.به دنبال همین مساله طولی نکشید که وقت دیدار عون، میقاتی و بری به سرعت تعیین و این سه مقام ارشد لبنانی با هم دیدار کردند و رییس جمهوری لبنان نیز با تایید لیست کابینه میقاتی، فرمان تشکیل دولت لبنان به نخست وزیری این تاجر لبنانی را صادر کرد. 

اعتراض به محدودیت‌های کرونایی در اتریش
جمع زیادی از مردم اتریش روز شنبه در اعتراض به محدودیت های کرونایی اعمال شده از سوی دولت این کشور، خیابان های وین را به صحنه تظاهرات تبدیل کردند.سباستین کورتس صدراعظم اتریش هفته گذشته اعلام کرد که این کشور ممکن است دسترسی شهروندان واکسینه نشده به اماکن عمومی را در صورت افزایش موارد ابتلا به کووید – ۱۹ و فشار مضاعف بر سیستم بهداشتی این کشور، محدود کند.در همین حال، مقام های اتریشی گفتند که از ۱۵ سپتامبر (۲۴ شهریور)، دولت تمهیدات کرونایی را سخت تر می کند.از روز ۱۵ سپتامبر هر زمان که بار مراقبت های ویژه به ۱۰ درصد برسد، زدن ماسک های FFP۲ در همه مکان های تعیین شده الزامی خواهد بود و این مساله در فروشگاه ها برای افراد واکسینه نشده اجباری و برای افرادی که واکسن زده اند، توصیه می شود.یک هفته پس از رسیدن به سطح مراقبت های ویژه ۱۵ درصد، شب نشینی و تفریحات شبانه و فعالیت هایی که مجوز حضور بیش از ۵۰۰ نفر در آن صادر نشده، تنها برای افرادی مجاز است که واکسن زده اند یا از بیماری بهبود یافته اند.

نشست آمریکا، ژاپن و کره جنوبی درباره مساله هسته‌ای کره‌شمالی 
وزارت امور خارجه کره جنوبی تایید کرد، مقاماتی از کشورهای آمریکا، کره جنوبی و ژاپن هفته آینده نشستی درباره کره شمالی در توکیو برگزار خواهند کرد.این سه کشور در حال بحث و رایزنی درباره شکستن بن بست مذاکرات با کره شمالی در ارتباط با برنامه هسته‌ای و موشکی آن کشور بوده‌اند. این برنامه‌ها موجب اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه کره شمالی شده اند.وزارت خارجه کره جنوبی اعلام کرد، "نو کیو-دوک" نماینده ویژه سئول در امور صلح و امنیت شبه جزیره کره روز یکشنبه برای دیداری سه روزه به ژاپن سفر خواهد کرد.این مقام کره در جریان سفر به ژاپن با "سونگ کیم" فرستاده آمریکا در امور کره شمالی و "تاکیهیرو فوناکوشی" مدیر کل دفتر آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه ژاپن دیدار خواهد داشت.سئول اعلام کرد این مقامات در ارتباط با مساله هسته‌ای کره شمالی و همچنین همکاری بین کشورهای خود گفتگو خواهند کرد.بیانیه وزارت خارجه کره جنوبی افزود: این سه کشور بحث‌های مبسوطی درباره راههای ارتقای همکاری برای مدیریت باثبات اوضاع شبه جزیره کره و از سر گیری فرایند صلح شبه جزیره کره در اولین فرصت ممکن انجام خواهند داد.

 شکستن تلویزیون‌ها در افغانستان به دستور طالبان
به دستور طالبان مردم روستایی در مناطق مرکزی افغانستان پس از جمع کردن تلویزیون‌ها در میدان روستا، آن‌ها را از بین بردند.هرچند گروه طالبان مدعی است که در دولت آن‌ها آزادی بیان، فعالیت رسانه‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین بدون هیچ مشکلی ادامه خواهد داشت، واقعیت این است که طالبان با هرگونه مظاهر تمدن و تکنولوژی امروزی به خصوص مواردی که می‌تواند واقعیت وجودی آنان را آشکار کند، مخالف‌اند؛ از جمله بیش از هر چیز از تلویزیون نفرت دارند.به تازگی در شبکه‌های اجتماعی ویدئو‌هایی از شکستن تلویزیون‌ها در روستا‌های افغانستان منتشر شده است. در تازه‌ترین ویدئو، مردم روستایی در مناطق مرکزی افغانستان (به احتمال زیاد غور یا بادغیس) پس از جمع کردن تلویزیون‌ها در میدان روستا، آن‌ها را از بین می‌برند.در این ویدئو، یکی از ملا‌های منطقه خطاب به فرمانده طالبان می‌گوید که مردم روستا به دستور طالبان تلویزیون‌ها و بشقاب‌های ماهواره را جمع کرده‌اند. این فرد می‌گوید که تلویزیون را آمریکا و دیگر شرکای غربی آن به افغانستان آورده‌اند تا فرهنگ اسلامی مردم را از بین ببرند و دین و ایمان و قرآن آنان را خراب کنند. او اظهار می‌دارد که مردم به حکم طالبان آخرین پروژه آمریکا را که هدیه دادن همین تلویزیون‌های فساد آور بوده است، از بین می‌برند

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران
  • دبیرکل ناتو: شاهد چند صدایی در اروپا هستیم
  • سه منطقه پنجشیر از تصرف طالبان خارج شد
  • اختلاف ایران و آژانس بالا گرفت
  • خبرنامه
  • دریچه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.