دانشمندان به دنبال گزارش علمی سازمان ملل درباره بحران آب و هوایی هشدار دادند: «تولید غذا در سراسر جهان با گرم شدن زمین به میزان ۱.۵ درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت؛ موضوعی که بر زنجیره تأمین مواد غذایی در دو دهه آینده تأثیری جدی خواهد داشت.» به گزارش ایرنا، در گزارش سازمان ملل تأکید میشود که چالشهایی که در مقابل نظام تولید غذا خواهیم داشت فقط یکی از متعدد تأثیرات تغییرات آب و هوایی است. تغییر الگوهای بارش بسیاری از مناطق جهان را در برابر خشکسالی آسیبپذیر خواهد کرد و آبوهوای وخیم کشاورزی را سختتر خواهد کرد و به محصولات کشاورزی آسیب خواهد رساند. بانی وارینگ، مدرس ارشد موسسه گرنتهام کالج امپریال لندن معتقد است در سراسر جهان بیش از ۸۰ درصد کالری مصرفی تنها از ۱۰ محصول کشاورزی شامل برنج، ذرت و گندم تأمین میشود.