لوگو
1404 جمعه 13 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1399/12/26 - شماره 1540
نسخه چاپی

افزایش احتمال ابتلا به کرونا در بیماران دچار سوختگی

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی مطهری با اشاره به افزایش احتمال ابتلا به کرونا میان افراد دچار سوختگی، درباره درمان این بیماران گفت: تجهیزات اولیه در دسترس است، اما تجهیزات مدرنی که در دنیا استفاده می‌شود را نداریم، زیرا به دلیل تحریم‌ها بسیاری از وسایل و دستگاه‌ها را نمی‌توانیم تهیه کنیم. دکتر مصطفی ده‌مرده‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: سال گذشته ۸۴ نفر طی حوادث چهارشنبه‌سوری دچار حادثه شده و به بیمارستان ما مراجعه کردند که از این تعداد ۲۲ نفر بستری و ۶۲ نفر به شکل سرپایی درمان شدند. وی درباره احتمال ابتلا به کرونا در میان افرادی که دچار سوختگی می‌شوند، اظهار کرد: مطالعه خاصی در این مورد صورت نگرفته است اما هر بیماری که سیستم ایمنی فرد را تحت تأثیر قرار دهد احتمال ابتلا به کرونا را هم افزایش می‌دهد، سوختگی هم به همین شکل است؛ بنابراین احتمال ابتلا به کرونا در افراد دچار سوختگی هم افزایش می‌یابد.
وی درباره هزینه‌های درمان سوختگی، گفت: در بیمارستان‌های دولتی هر یک درصد سوختگی حدود ۴ میلیون تومان هزینه دارد. در حال حاضر که با افزایش قیمت اکثر وسایل موردنیاز درمان سوختگی مواجه هستیم واقعاً درمان بیماران دچار سوختگی کار سختی است و این در حالی است که تعرفه‌ها به این نسبت افزایش نیافته و بیمارستان‌های دولتی روزبه‌روز بدهکارتر می‌شوند و اگر کمک‌های وزارت بهداشت نباشد ما همگی ورشکست می‌شویم. او با اشاره به آمار ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار سوختگی در سال، اظهار کرد: از تعداد یادشده حدوداً ۳۰۰۰ نفر نیز جان خود را از دست می‌دهند. معمولاً دست‌ها و صورت بیشترین آسیب را حین کار با مواد محترقه در چهارشنبه‌سوری می‌بینند.
رئیس بیمارستان سوانح سوختگی مطهری افزود: از مردم خواهش می‌کنیم امسال چهارشنبه‌سوری سعی کنند از منزل خارج نشوند، زیرا احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند و از طرفی گاهی بدون اینکه خودشان بخواهند مورد آسیب مواد محترقه و منفجره از سوی دیگران قرار می‌گیرند. خانواده‌ها باید مراقب فرزندانشان باشند که مخفیانه اقدام به تهیه وسایل خطرناک نکنند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تأثیر کیفیت خواب بر اثربخشی واکسن
  • جولان آتش و کرونا در «چهارشنبه‌سوری»
  • افزایش احتمال ابتلا به کرونا در بیماران دچار سوختگی
  • بازار تهران در روزهای کرونایی پایان سال
  • میرسلیم بستری شد
  • قیمت شیرینی شب عید
  • سال خیلی خاص، نوروز خاص هم می‌خواد
  • افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه تولید واکسن کرونا در منطقه
  • پول بلیت هواپیما به کرونایی‌ها برنمی‌گردد
  • تولید خودروی هوشمند خورشیدی
  • هوای ۷ شهر در وضعیت ناسالم
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.