لوگو
1405 يکشنبه 12 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/07/11 - شماره 2840
نسخه چاپی

افزایش بیماری‌های تنفسی

با آغاز زودهنگام فصل سرما، موج بیماری‌های تنفسی در کشور افزایش یافته و رعایت نکات بهداشتی و واکسیناسیون اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
با آغاز فصل بیماری‌های تنفسی، موارد ابتلا به ویروس‌های مختلف از جمله آنفلوآنزا و کرونا در کشور افزایش یافته است که به گفته وزارت بهداشت در حال حاضر شیوع کرونا از مرز هشدار رد شده است. 
امسال فعالیت ویروس‌های تنفسی برخلاف روند معمول، از شهریورماه افزایش پیدا کرد. در سال‌های گذشته معمولاً انتظار می‌رفت موج اصلی بیماری‌های ویروسی - تنفسی در ماه‌های آبان و آذر شکل بگیرد، اما امسال نشانه‌های فعالیت این ویروس‌ها زودتر مشاهده شد.
براساس اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر موارد ابتلا به کووید ۱۹ نیز نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین نمی‌توان هر بیماری تنفسی با علائمی مانند تب، سرفه، بدن‌درد یا گلودرد را صرفاً کرونا یا آنفلوآنزا دانست.
یکی از راه‌های مؤثر برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی، واکسیناسیون سالانه برای افراد واجد شرایط مانند بیماران خاص و صعب‌العلاج، کودکان زیر پنج سال، افراد بالای ۶۰ سال، زنان در آستانه بارداری، کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و افرادی که به بیماری‌های زمینه‌ای یا مزمن مبتلا هستند. افراد دارای بیماری‌های قلبی، دیابت یا ضعف سیستم ایمنی نیز در صورت ابتلا به آنفلوآنزا ممکن است با عوارض شدیدتری مواجه شوند و واکسیناسیون برای آنها اهمیت بیشتری دارد.
در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا وارد کشور شده است، اما پس از آخرین پاندمی کرونا واکسنی در ایران تولید یا وارد نشده است.

ماسک و شست‌وشوی دست‌ها 
را جدی بگیرید
برای بسیاری از ویروس‌های تنفسی واکسن در دسترس نیست؛ بنابراین رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی همچنان اهمیت دارد. کاهش تماس نزدیک با افراد بیمار، استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ و بسته، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و رعایت فاصله مناسب در فصل شیوع بیماری‌های تنفسی می‌تواند احتمال انتقال ویروس‌ها را کاهش دهد. در نهایت، افزایش بیماری‌های تنفسی در فصل سرد الزاماً به معنای ظهور یک بیماری ناشناخته نیست و مجموعه‌ای از ویروس‌های شناخته‌شده می‌توانند همزمان در جامعه در گردش باشند؛ به همین دلیل رعایت اصول پیشگیری و توجه به علائم بیماری همچنان اهمیت دارد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مراقبت از مغز با اصلاح سبک زندگی
  • بیانیه بانک مرکزی درباره بازار ارز
  • محکومیت الناز شاکر دوست
  • افزایش بیماری‌های تنفسی
  • تداوم قطع گاز و برق صنایع
  • مغز به چه مواد مغذی نیاز دارد؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.