لوگو
1405 پنج‌شنبه 2 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/06/30 - شماره 2832
نسخه چاپی

جزئیات تغییر ساعت کاری ادارات

علاءالدین رفیع زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با صدور بخشنامه‌ای، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی را از اول مهرماه تا پایان سال جاری، از ساعت ۸ تا ۱۳ تعیین کرد. این بخشنامه با استناد به مقرره شماره ۶۱۰۱۱/۱۱۷۷۴ مورخ ۱۴۰۵/۰۲/۲۰ هیئت‌وزیران و باهدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسر برق و گاز کشور و تداوم خدمت‌رسانی بدون وقفه به مردم ابلاغ‌شده است. بر اساس این بخشنامه، ساعات آغاز و خاتمه کار تمامی واحدهای ستادی (ملی)، استانی و بانک‌ها، به ترتیب ۸ صبح تا ۱۳ تعیین‌شده است. ساعات کاری واحدهای عملیاتی خدمات رسان، آموزشی و بهداشتی که مستقیماً به مردم خدمت ارائه می‌کنند، ازجمله مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، مطابق مصوبات هیئت‌وزیران تعیین خواهد شد.

 جبران ساعات موظفی و الزامات حضور
مابقی ساعات کار موظفی کارکنان، با پیش‌بینی تمهیدات لازم از طریق دورکاری جبران می‌شود.
دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تا پایان ساعت کاری تعیین‌شده، ارائه خدمات به مراجع را بدون وقفه ادامه دهند.

 تسهیلات برای کارکنان دارای شرایط خاص
به‌منظور حمایت از خانواده، دستگاه‌ها مکلف‌اند با شناورسازی ساعت آغاز به کار یکی از والدین دارای فرزند دانش‌آموز یا کودک زیر شش سال موافقت کنند؛ کارکنان زن سرپرست خانوار نیز مشمول این حکم هستند.
اختیارات استانداران در شرایط اضطراری
استانداران مجازند در شرایط اضطرار، به‌منظور تداوم خدمات عمومی و حفظ ایمنی کارکنان، درباره میزان حضور کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تصمیم‌گیری کنند.

الزامات مدیریت مصرف انرژی
تمامی دستگاه‌های اجرایی (به‌استثنای مراکز درمانی) موظف‌اند هم‌زمان با آغاز کار، وسایل گرمایشی و روشنایی را روشن و در پایان ساعت کاری نسبت به خاموش‌سازی آن‌ها اقدام کنند. خاموش بودن تجهیزات گرمایشی و روشنایی در ایام تعطیل الزامی بوده و استفاده از وسایل گرمایشی خارج از تأسیسات رسمی ساختمان‌های دولتی ممنوع است.

 تداوم مزایای قانونی و نظارت بر اجرا
بهره‌مندی کارکنان مشمول از مزایای قانونی کاهش ساعات کاری (ازجمله برای بانوان دارای شرایط خاص و افراد دارای معلولیت) در دوره اجرای این بخشنامه بلامانع است. مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که اجرای این بخشنامه، خللی درروند پاسخگویی و خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نکند. شهرداری‌ها نیز مکلف شده‌اند متناسب با ساعات جدید، نسبت به تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

تغییر ساعت کار ادارات در یزد
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد از آغاز به کار ادارات استان با ۴۵ دقیقه تأخیر در ۱۰ روز نخست مهرماه خبر داد. محمدعلی شاه‌حسینی، با اشاره به ابلاغ ساعات کاری جدید دستگاه‌های اجرایی، واحدهای ستادی و بانک‌های استان اظهار کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغی، ساعات کاری ادارات در نیمه دوم سال از ساعت ۸ تا ۱۳ تعیین‌شده و مابقی ساعات موظفی کارکنان از طریق دورکاری جبران خواهد شد. وی افزود: با توجه به بازگشایی مدارس و باهدف کاهش بار ترافیکی و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان، در ۱۰ روز نخست مهرماه آغاز به کار تمامی ادارات استان با ۴۵ دقیقه تأخیر و از ساعت ۸:۴۵ خواهد بود. وی درباره تعطیلی روزهای پنجشنبه نیز گفت: باهدف مدیریت مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه گاز و برق، تعطیلی پنجشنبه‌های دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت. معاون استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید پس از پایان ساعات کاری نسبت به خاموش‌سازی کامل تجهیزات و وسایل مصرف‌کننده انرژی اقدام کنند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پیشگیری از ناهنجاری با «نشاط اجتماعی»
  • وضعیت هوا تا پایان هفته
  • ترافیک کشنده در راه مهر
  • جزئیات تغییر ساعت کاری ادارات
  • کاردرمانی؛ حامی خانواده‌های درگیر با آلزایمر
  • کشف محموله چندین میلیاردی دارو در تهران
  • پلمب مرکز آموزش زبان فرانسه در تهران
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.