لوگو
1405 چهارشنبه 18 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/06/18 - شماره 2824
نسخه چاپی
وزیر امور اقتصادی و دارایی تشریح کرد

گردش تجارت از جنوب به شمال

سیدعلی مدنی زاده که برای دیدار و مذاکره با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه در مسکو به سر می‌برد، شامگاه دوشنبه در حاشیه دیدار با تجار و بازرگانان ایرانی مقیم روسیه، با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی این کشور اظهار کرد: روسیه در حوزه اقتصاد، پتانسیل خوبی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ظرفیت‌ اقتصادی روسیه برای توسعه تجارت ایران گفت: فعال‌سازی مرزهای شمالی کشور می‌تواند بخشی از آثار و پیامدهای محاصره دریایی در مرزهای جنوبی را خنثی کرده و با انتقال بخش قابل‌توجهی از صادرات و واردات به مسیرهای شمالی و زمینی، تاب‌آوری اقتصاد ایران در برابر تحریم‌ها و فشارهای خارجی را افزایش دهد. وی افزود: این ظرفیت هم در زمینه تأمین کالاهای موردنیاز ایران، ازجمله کالاهای اساسی، غلات و روغن، و هم در زمینه صادرات محصولات ایرانی به بازار بزرگ روسیه قابل‌استفاده است و در حال حاضر نیز بخشی از این مبادلات در حال انجام است. وی با اشاره به مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی فعالان اقتصادی ایرانی مقیم روسیه گفت: تجار و بازرگانان ایرانی در این نشست، مسائل و موانع موجود در حوزه‌های بانکی، گمرکی و زیرساختی را مطرح و پیشنهادهایی برای رفع این موانع ارائه کردند. مدنی زاده ادامه داد: بخشی از موانع موجود به مسائل مالی و بانکی مربوط می‌شود که لازم است با همکاری بانک مرکزی برطرف شود. بخشی دیگر نیز به مسائل گمرکی بازمی‌گردد که در مجموعه وزارت اقتصاد در حال پیگیری است.
وی بابیان اینکه رفع موانع گمرکی از چند ماه گذشته در دستور کار وزارت اقتصاد قرارگرفته است، اظهار کرد: پیشنهادهای جدیدی در این زمینه ارائه‌شده که در صورت تصویب در هیئت‌وزیران، گشایش‌های جدیدی در مجموعه گمرکات ایجاد خواهد شد و بسیاری از دغدغه‌های فعالان اقتصادی برطرف می‌شود.
وزیر اقتصاد همچنین فعال‌سازی مرزهای شمالی کشور را یکی از راهکارهای مقابله با محدودیت‌های ایجادشده در مسیرهای دریایی عنوان کرد و گفت: باید بتوانیم در برابر آثار محاصره مرزهای جنوبی مقابله کنیم و حجم قابل‌توجهی از صادرات و واردات کشور را به مرزهای شمالی و مسیرهای زمینی منتقل کنیم. مدنی زاده با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با طرف روسی تصریح کرد: در این سفر توافق‌هایی با روس‌ها حاصل‌شده که می‌تواند گشایش‌های تازه‌ای در روابط اقتصادی و تجاری ایجاد کند. وی تأکید کرد: این گشایش‌ها می‌تواند به افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران در برابر حربه تحریم و فشارهای اقتصادی کمک کند و زمینه را برای توسعه تعاملات تجاری و اقتصادی میان دو کشور فراهم آورد.این دیدار با حضور کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه و جمعی از تجار و فعالان اقتصادی ایرانی مقیم این کشور برگزار شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دستاورد دیپلماسی کمتر از دستاورد جنگ نیست/ جنگ دیپلماتیک کمتر از جنگ میدان نیست
  • تأثیر دلار بر بورس
  • بلا و خسارت فیلترینگ / فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی را از بین برده‌اند
  • سه‌راهی ‌ محاصره دریایی، جنگ، دیپلماسی
  • تبعیض دریافتی‌ها و شکاف معیشتی
  • وضعیت اقتصاد ایران به روایت وال‌استریت ژورنال
  • یک گام تا شورای امنیت / انگلیس به پیروی از آمریکا ایران را تحریم می کند
  • گردش تجارت از جنوب به شمال
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.