لوگو
1404 پنج‌شنبه 23 بهمن
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/11/07 - شماره 2681
نسخه چاپی

دستگیری ۳۰۰ نفر در سمنان

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: ۱۹ عامل اصلی تخریب و به آتش کشیدن اموال عمومی و خصوصی افراد و دستگاه‌های دولتی این استان در جریان اغتشاشات اخیر شناسایی و دستگیر شدند. استاندار سمنان نیز با ارائه آماری در این باره عنوان کرد: بیش از ۳۰۰ نفر از سرکرده‌های اصلی اغتشاشات در استان دستگیر شده‌اند و سایر پرونده‌ها نیز با اخذ وثیقه و تعهد در حال رسیدگی و بررسی قانونی است. سردار سیدموسی حسینی، فرمانده انتظامی استان سمنان اظهار کرد: در پی ناآرامی‌های اخیر، ۱۵ نفر از افرادی که در تخریب ایستگاه آتش‌نشانی، خودروهای انتظامی و نیز به آتش کشیدن یکی از شعب بانک‌ها در شهرستان شاهرود دست داشتند، با هوشیاری پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
وی با ارائه آماری در این باره عنوان کرد: بیش از ۳۰۰ نفر از سرکرده‌های اصلی اغتشاشات در استان دستگیر شده‌اند و سایر پرونده‌ها نیز با اخذ وثیقه و تعهد در حال رسیدگی و بررسی قانونی است.
کولیوند در پایان با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب یادآور شد: جهاد تبیین و روشن‌سازی واقعیت‌های نظام و انقلاب به‌ویژه برای نسل جوان یک وظیفه مهم است و پیشنهاد می‌شود تفاهم‌نامه‌ای چندجانبه در حوزه آموزش و تبیین برای دانش‌آموزان و جوانان تدوین و اجرایی شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دستگیری ۳۰۰ نفر در سمنان
  • عوامل موثر در ابتلا به سرطان
  • میانگین تاب‌آوری شرکت‌های اینترنتی ۲۰ روز است
  • جزییات تازه از آسیب دیدگان در ناآرامی‌ها
  • بی هوشی انسان آفلاین
  • فولاد مبارکه تنها فولادساز در جمع ۱۰ شرکت برتر کشور
  • در جلسه شورای شهر چه گذشت؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.