پسر بزرگ مرحوم [سیدجلیل] سيدزاده، استاندار پیشین تهران به دیدار آمد. گفت، اتومبيل هديهاي را كه پدرش به استانداري واگذار كرده بوده و آقاى خاتمى دستور داده به خانواده برگردانند، استاندارى عمل نمىكند. براى اجراى دستور، استمدادكرد. محسن آمد و از قول بعضى از مديران ساخت موشك شهاب سه گفت، آزمايش كاملاً موفق نبوده و به هدف نرسيده و هنوز محل برخورد موشك پيدا نشده است؛ گرچه [آقای علی شمخانی]، وزير دفاع، ديشب اعلام كرد كاملاً موفق بوده .
افتتاح بزرگترين پالايشگاه نفت سنگين جهان در ایران
در چهارم مرداد ماه ۱۳۷۶ بزرگترين پالايشگاه نفت سنگين جهان در بندرعباس كه از مرحله طراحي تا ساخت و نصب تجهيزات آن، توسط متخصصان و كارشناسان داخلي صورت گرفته بود به بهرهبرداري رسيد. اين پالايشگاه از جمله طرحهاي مهم صنعت نفت كشور بوده و براي بالا بردن ظرفيت توليد فرآوردههاي نفتي در كشور و تامين مصارف داخلي و صدور بخشي از آن به خارج طرح ريزي شده است. ظرفيت اين پالايشگاه با اشتغال زايي ۱۲۰۰ نفر، بيش از ۲۳۰ هزار بشكه در روز ميباشد.
ثبت ازدواج و طلاق در ايران
لايحه اجباري شدن ثبت نكاح و طلاق سوم امرداد سال 1310 (26 جولای 1931) به مجلس تسليم و بحث درباره آن که با مخالفت هايي رو به رو شده بود از روز بعد (چهارم امرداد) آغاز گرديده بود. مخالفان و از جمله روحانيون مي گفتند كه امر ازدواج و طلاق به لفظ و حضور دو شاهد استوار مي شود و ثبت آن اختياري بايد باشد، ولي داور وزير دادگستري وقت پاسخ مي داد كه بسيار ديده شده كه يك طرف ازدواج پس از فوت شهود دبه درآورده و حتي پس از تولد طفل، منكر ازدواج شده است. مخالفان لايحه، افزايش تشريفات نكاح را باعث فرار افراد مجرد از ازدواج و در نتيجه گسترش فساد و فحشاء اعلام مي كردند. از آنجا كه اصرار شاه وقت (رضاشاه پهلوي) پشت اين لايحه بود بالاخره پس از جلسات متعدد بحث و كشمكش با اكثريت ضعيفي تصويب شد.