سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان در نشست خبری هفته تامین اجتماعی از بهترین عملکرد خود در حفظ دیتاسنتر و حفظ خدمات در سطح کشور خبر داد. مسعود محمدیمحمدی در نشست خبری افزود: تامین اجتماعی در طول جنگ 12 روزه تمام تلاش خود برای اجرای تعهدات را به کار گرفت تا فشار مضاعفی به قشر کارگر،مستمری بگیر و کارفرما وارد نشود و سازمان تامین اجتماعی در این راستا زودتر از موعد ماههای گذشته با تامین منابع از محلهای مختلف تعهدات خود را عمل کرد.
سرپرست تامین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: در راستای طرحهای بیستگانه از طریق طرحی با عنوان شفاف سازی ضریب قراردادها برخورد سلیقهای برای اعمال ضریب در محاسبه بیمه کاملا حل میشود که از همان ابتدا در زمان عقد قرارداد ضریب قرارداد را مشخص میکند تا جای شک و ابهامی باقی نماند و قرار است ضریب قرارداد به صورت کاملا هوشمند بر اساس اطلاعات کارفرمایان محاسبه شود. وی اظهار کرد: برای افزایش دقت، برقراری عدالت در پرداخت مستمریها و اطمینان از رویت ابلاغ های الکترونیکی توسط کارفرمایان به زودی ارتباطی امن بین سامانه های تامین اجتماعی، امورمالیاتی و ثنا دادگستری برقرار می شود.
وی ادامه داد: پس از اتصال کامل سامانه ها کارفرمایان موظف هستند لیست حقوق و دستمزد خود را به هر ۲ نهاد ارائه دهند و کارفرمایان فاقد لیست بیمه نمی توانند پرونده مالیاتی بدون مشکلی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: هرچند این اتفاق ممکن است با واکنشهای منفی برخی سودجویان مواجه شود اما بیشتر کارفرمایان قانونمدار هستند و هدف اصلی اجرای این طرح، واقعی کردن دستمزدها برای پاسخگویی به مستمریبگیران است.
سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: برآورد میشود با برقراری ارتباط بین سامانه های تامین اجتماعی، امورمالیاتی و ثنا افزون بر ۸۰ درصد تفاوت در اعلام حقوق و دستمزد در سازمان تامین اجتماعی کاهش یابد. محمدی اظهار داشت: هم اکنون تعداد بیمهشدگان اجباری در اصفهان در حدود ۹۵۰ هزار نفر است و در این استان بیش از یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر بیمهشده اصلی وجود دارد که تامین اجتماعی وظایف سنگینی نسبت به این افراد و افراد تحت تکفل آن ها بر عهده دارد. وی اضافه کرد: یکی از پرداختی های بزرگ سازمان تامین اجتماعی مقرری بیکاری است و در استان ماهانه به صورت میانگین ۱۴ هزار نفر بیمه بیکاری دریافت می کنند که هزینه ای افزون بر ۱۴ هزار میلیارد ریال به این سازمان تحمیل می کند. وی یادآور شد: در شرایطی که کارفرمایان از کمبود نیروی کار نگران هستند، باید تلاش شود تا از ظرفیت پنهانی که در حال حاضر در لیست پرداختی مقرری بیکاری وجود دارد استفاده شود و بیکاران به بازار کار مرتبط شوند و در این راستا طرحی با همکاری اتاق بازرگانی، شورای گفتگو، استانداری اصفهان و تامین اجتماعی استان در حال تکمیل است. سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به چالش های مشاغل سخت و زیان آور گفت: ماهانه حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال در قالب مستمری بازنشستگی، تعهدات کوتاه مدت و مقرری بیمه بیکاری توسط تامین اجتماعی استان پرداخت می شود که سهم زیادی از آن مربوط به مشاغل سخت و زیان آور است. محمدی با اشاره به ناترازی ورودی و خروجی های تامین اجتماعی استان، گفت: درآمد سازمان در استان اصفهان ماهانه حدود ۶۵ هزار میلیارد ریال است که کسری ۱۵ هزار میلیاردی با پرداخت های سازمان در استان دارد.