روزنامهها، مسأله مهمشان قانون مطبوعات و تعطیلی روزنامه سلام است. گویا تحت فشار دولت و نیروهای چپ، وزارت اطلاعات شکایت خود از روزنامه سلام را پسگرفته و دادستانی دادگاه ویژه روحانیت، بیانیهای صادر کرده و گفته که مدیریت روزنامه سلام، ۴۰ پرونده کیفری در دادگاه دارد و آقای [سیدمحمد موسوی]خویینیها، [صاحبامتیاز روزنامه سلام]، به سه سال محرومیت از کارهای روزنامهنگاری محکوم شده و سپس این حکم در سال ۱۳۷۳ تعلیق شده و دیروز برای بازجویی احضار شده و پرونده در جریان است.
پیمان سعد آباد
در چنین روزی در سال 1316 شمسی ، میان ایران، تركیه، عراق و افغانستان یك پیمان عدم تجاوز امضاء شد كه چون دركاخ سعد آباد تهران امضاء شده بود ، به پیمان سعد آباد معروف شده است.به موجب این پیمان، این دولتها متعهد شدند كه سیاست خارجی هماهنگی داشته باشند و در مقابله با خطر كمونیسم كه هر یك از دولتهای آنان را تهدید كند، همدیگر را مورد حمایت قرار دهند. همچنین دولتهای عضو ضمن این كه نباید در امور داخلی هم دخالت كنند، باید در كلیه اختلافات بین المللی كه با منافع آنان مربوط است، مشورت نمایند و علیه هم، عملیات تجاوزكارانه نداشته باشند.
درگذشت مخترع ایرانی
۱۷ تیر ۱۳۸۹ خورشیدی، کارو لوکاس قوکاسیان مهندس برق و الکترونیک، استاد دانشگاه تهران و مخترع ایرانی ارمنیتبار درگذشت. سال ۱۹۷۳ لوکاس از دانشگاه تهران در رشته برق و الکترونیک در مقطع کارشناسی فارغالتخصیل شد و پساز آن به آمریکا رفت و سال ۱۹۷۶ از گروه مهندسی برق و علوم رایانه دانشگاه برکلی کالیفرنیا با گرایش مهندسی کنترل مدرک دکتری گرفت. او بنیانگذار و مدیر «قطب کنترل و پردازش هوشمند» دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران و مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی بود. لوکاس در حوزههای محاسبههای زیستی، هوش محاسباتی، سامانههای نامشخص، کنترل هوشمند، شبکههای عصبی، سامانه چندعامله، دادهکاوی، پیشبینی سریهای زمانی، الگوسازی مالی و مدیریت دانش، منطق فازی، بهینهسازی تکاملی و الگوسازیهای عاطفی فعال بود و از این رو، او را اغلب با لقب پدر دانش رباتیک و هوشمصنوعی ایران میشناسند.
جان باختن لادن و لاله
در چنین روزی در سال 1382 شمسی ، لادن و لاله دو خواهر دوقلوی ایرانی كه از ناحیه سر« به هم چسبیده» به دنیا آمده بودند در یك بیمارستان در سنگاپور در سومین روزی كه تحت عمل جراحی قرار داشتند یكی پس از دیگری جان سپردند.جدا كردن دوقلوهای به هم چسبیده كه از سال 1952 آغاز شده است اگر در سنین كودكی باشند در حال حاضر امری دشوار نیست ، ولی لادن و لاله در بیست و نهمین سال عمر خود زیر عمل جراحی قرار گرفته بودند كه در این سن ترمیم سلولهای عصبی همانند سنین كودكی آسان نیست . مغز این دو خواهر در لحظه تولد از هم جدا بود ، اما به سبب زندگی طولانی باجمجمه مشترك، به مرور زمان به هم چسبیده بود.
آغاز به کار نخستین داروخانه
در چنین روزی در سال 707 میلادی ، نخستین داروخانه عمومی به مفهوم امروز در شهر بغداد كار خود را آغاز كرد. تأسیس داروخانه در غرب مربوط به قرن هجدهم است. پیش از تأسیس داروخانه، پزشكان ، خود دارو به بیمار می دادند. نخستین دانشكده داروسازی جهان در سال 1821 در فیلادلفیا دایر شد.