معاون اول رئیسجمهور گفت: امروز نوسازی و بازسازی مهمترین اولویت ملی پساجنگ است و باید بخشهای اقتصادی کشور مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به منافع بنگاهی ترجیح دهند و پس از اسکان موقت آسیبدیدگان جنگ ۱۲ روزه منازل آنان با عزت بازسازی شود.
محمدرضا عارف در دیدار با مدیران شرکت سرمایهگذاری گروه توسعه ملی از این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بخشی مؤثر و پیشتاز در پیشبرد طرحهای صنعتی و اقتصادی کشور یاد کرد و با قدردانی از تلاشهای مدیران این شرکت برای سرمایهگذاریها در بخشهای مختلف به برنامه ریزی دولت چهاردهم برای هدایت سرمایهگذاری شرکتهای دولتی و غیردولتی در مسیر تحقق برنامه هفتم پیشرفت اشاره و تاکید کرد: بهرهگیری از پیشرانهای اقتصادی و سرمایهگذار جزء راهبردهای دولت چهاردهم در مسیر تحقق برنامه هفتم پیشرفت است.
وی با اشاره به شرایط روی کار آمدن دولت چهاردهم که با ترور شهید هنیه آغاز شد، افزود: در جنگ ۱۲ روزه که به کشور تحمیل شد، از تجارب گذشته بویژه هشت سال دفاع مقدس به خوبی استفاده کردیم و شرایط آغاز به کار دولت نشان داد که باید همواره در تمامی جبههها آمادگی کامل را داشته باشیم.
معاون اول رئیسجمهور با یادآوری شرایط دفاعی و نظامی کشور در اوایل دهه ۶۰ که ابتدایی ترین تجهیزات نظامی را در مقابله با دشمن بعثی و دنیا به کار میبردیم، تاکید کرد: باید از نیروهای مسلح قدردانی کرد که به دستاوردهای بزرگ نظامی رسیدیم و توانستیم در جنگ ۱۲ روزه با وجود هزینه نیروی انسانی و شهادت سرداران و دانشمندانی که این مزیت دفاعی کشور را پایهگذاری کردند، بر رژیم صهیونیستی پیروز شویم. عارف با بیان اینکه استکبار جهانی در طول ۴۰ سال گذشته براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را با اقدامات نرم و سخت در دستور کار قرار داده است، افزود: رویکرد دشمنان در دورههای گذشته فاصله انداختن بین مردم و حکومت بود که مردم با وجود چالشها و مشکلات پیش از آغاز جنگ اما ظرف ۲۴ ساعت اولیه جنگ ۱۲ روزه به میدان آمدند. وی خاطرنشان کرد: هیچ سرمایهگذاری نمیتوانست چنین انسجامی را در کشور به وجود آورد اما مردم به میدان آمدند و با افتخار به پیروزی رسیدیم که باید صاحبنظران علوم اجتماعی، جامعه شناسان و پژوهشگران بررسی کنند، در جنگ ۱۲ روزه چه اتفاقی افتاد که دشمن به دنبال بهرهبرداری از جبهه مردم ایران بود اما این جبهه رودرروی آنان قرار گرفت. معاون اول رئیسجمهور همچنین به اهمیت پدافند غیرعامل و امنیت سایبری اشاره کرد و گفت: در چند سال گذشته وضعیت کشور از نظر امنیت سایبری نسبت به کشورهای منطقه بسیار خوب بود و فاصله زیادی با این کشورها داشتیم اما در ادامه به این مسأله مهم بیتوجهی کردیم و از همه شرکتهای بزرگ سرمایهگذاری و صنعتی میخواهم با توجه به مزیت علمی و نیروی انسانی تحصیل کرده در این حوزه اقدامات لازم را انجام دهند و مزیت علمی کشور در امنیت سایبر به مزیت کاربردی تبدیل شود.
وی با تأکید بر اهمیت بازسازی و نوسازی پس از جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: باید خیلی سریع نشان دهیم که توانایی بازسازی در همه جبهههای پساجنگ را داریم و امروز نوسازی و باز سازی مهمترین اولویت ملی پساجنگ است و باید بخشهای عمومی مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به منافع بنگاهی ترجیح دهند و پس از اسکان موقت آسیبدیدگان جنگ ۱۲ روزه منازل آنان با عزت بازسازی شود.