لوگو
1404 سه‌شنبه 27 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/02/30 - شماره 2510
نسخه چاپی

پرونده ۳ خبرگزاری روی میز دادگاه مطبوعات

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های پایگاه‌های خبری «نمایندگان ما»، «انصاف نیوز» و «خبرگزاری ایرنا» روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت با حضور اعضای هیات منصفه در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد.
 اکبر نصراللهی درباره پرونده‌هایی که در هیات منصفه دادگاه مطبوعات رسیدگی شد، اظهار کرد: اتهام محمدرضا اخوان نیل چی مدیرمسئول پایگاه خبری «نمایندگان ما»، موضوع شکایت ابراهیم خانی‌دمنه مبنی بر نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع در خبر ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ با تیتر «انتساب مشکوک توسط منتخب مجلس دوازدهم؛ فردی خلع لباس شده رییس سازمان تبلیغات اسلامی فریدن شد»، است. مدیر مسئول پایگاه خبری «نمایندگان ما» در دفاعیات خود گفت که منبع خبر مذکور، یک کانال تلگرامی بود که بر اثر اشتباه خبرنگار ‌منتشر کرده اما بعد از اطلاع، حذف شد. پس از آن اعضای هیات منصفه، پس از بررسی پرونده و دفاعیات متهم، او را مجرم دانستند و مستحق تخفیف ندانستند.
نصراللهی ادامه داد: پرونده علی اصغر شفیعیان مدیرمسئول «انصاف نیوز» و احمد حیدری به اتهام نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع موضوع شکایت معاون دادستان رسیدگی شد.
وی افزود: مدیر مسئول «انصاف نیوز» در دفاعیات خود گفت که در یادداشت «عامل ترور دو قاضی از منافقین بود؟»، به قلم احمد حیدری، تحلیل نویسنده منتشر شد و خبر از تحلیل و نظر متمایز هستند و انصاف نیوز تحلیل و نظر حیدری را منتشر کرده است؛ پس از آن اعضای هیات منصفه بعد از شنیدن شکایت و دفاعیات متهمان، مدیر مسئول انصاف نیوز و حیدری را با اکثریت آرا مجرم ندانستند.
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: پرونده علی نادری بلداجی مدیر عامل سابق خبرگزاری ایرنا بود که با شکایت شرکت راهکار فناوری نوین نویان به نشر اکاذیب در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ با تیتر «یک بام و دو هوای صرافی های رمز ارز» متهم است. مدیر مسئول سابق خبرگزاری ایرنا در دفاعیات خود گفت که خبرگزاری در این مطلب در راستای وظایف حرفه‌ای خود، گلایه‌های برخی مخاطبان در مورد صرافی‌های رمز ارز را منعکس کرده و در خصوص کوچ احتمالی کاربران و سرمایه‌های آنها به صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی و خروج سرمایه از کشور هشدار داده است. در این پرونده نیز اعضای هیات منصفه متهم را مجرم ندانستند. رای دادگاه رسیدگی به پرونده اتهامات محمدرضای اخوان نیل چی، علی اصغر شفیعیان، احمد حیدری و علی نادری بلداجی که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

خیزش گرد و خاک در ۱۷ استان
سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک در ۱۷ استان و افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس هشدار داد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ با اشاره به افزایش گرادیان فشاری آورده است: وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک و افزایش شاخص آلودگی هوا سه‌شنبه و چهارشنبه (۳۰ و ۳۱ اردیبهشت‌ماه) در خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، زنجان، قزوین، قم، البرز، تهران و خوزستان، پنج‌شنبه (اول خردادماه) در تهران، قم، سمنان، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، ایلام، کرمانشاه و خوزستان و جمعه (۲ خردادماه) در خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، کرمان و خوزستان پیش‌بینی می‌شود.
در این شرایط جوی در نواحی مستعد افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال و درختان فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال آسیب به تاسیسات و سازه‌های سبک، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل به سبب کاهش دید وجود دارد.
سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در ترددها به‌ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها توصیه می‌کند.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه ای در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بین ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۵ متردر دور از ساحل سه شنبه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان، در شمال خلیج فارس، چهارشنبه تا جمعه در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس دور از انتظار نیست.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ساخت هتل ولنجک بر روی گسل
  • احتمال وقوع طوفان و سیلاب در چند استان
  • کاهش فرزندآوری؛ افزایش مرگ و میر
  • قتل خانوادگی 10 زن در 40 روز !
  • کشف کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری
  • پرونده ۳ خبرگزاری روی میز دادگاه مطبوعات
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.