آرش نهاوندی: گردو و بادام از تمام مواد مغذی ضروری ساخته شدهاند که از حافظه و همچنین عملکرد کلی مغز پشتیبانی میکنند. در این مطلب پروفایلهای تغذیهای و خواص تقویت کننده حافظه آنها را با یکدیگر مورد سنجش قرار میدهیم.
چرا گردو دست بالاتر را دارد؟
گردو مملو از ALA است که یک اسید چرب امگا ۳ گیاهی است که به عملکرد مغز و کاهش زوال شناختی کمک میکند. برخی از مطالعات نشان دادند که امگا ۳ باعث افزایش حافظه، یادگیری و عملکرد مغز انسان می شود.
سرشار از آنتی اکسیدان: گردو غنی ترین منبع آنتی اکسیدان نسبت به تمام مغزها است و برای مبارزه با استرس اکسیداتیو، فرآیندی که گفته میشود پیری مغز و از دست دادن حافظه را تسریع میکند، استفاده شده است.
حمایت از ارتباطات عصبی: پلی فنولها و چربی های سالم گردو از عملکرد و ارتباطات عصبی حمایت میکنند و بنابراین در حفظ حافظه و تواناییهای شناختی موثر هستند.
چرا بادام برای سلامت مغز مفید است؟
سرشار از ویتامین E: بادام مملو از ویتامین E است که به محافظت از سلولهای مغز در برابر آسیب اکسیداتیو کمک میکند و زوال شناختی را کاهش میدهد.
عملکرد انتقال دهنده عصبی: منیزیم موجود در بادام یک محرک عالی برای فعالیت انتقال دهندههای عصبی است. این امر جریان مناسب اطلاعات در مغز، حفظ حافظه و یادآوری را تضمین میکند.
افزایش تمرکز و وضوح فکر : پروتئین، چربیهای سالم و فیبر موجود در بادام به انرژی طولانیمدت کمک میکند که مغز را دقیق و متمرکز نگه میدارد.
در حالی که هم گردو و هم بادام برای سلامت مغز مفید هستند، گردو به دلیل محتوای بالای امگا ۳، سطوح آنتی اکسیدان و پلی فنولها دست بالاتر را در تقویت حافظه و مغز دارد. با این حال، هنگامی که هر دو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، دوزهای ترکیبی آنها مواد مغذی لازم را برای عملکرد شناختی بهینه فراهم میکنند. برای بهترین نتیجه گیری، روزانه یک وعده گردو و بادام را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف کنید تا مغز خود را تیز و هوشیارکرده و آن را سالم نگه دارید.