غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در تشریح آثار و تبعات اقدامات تندروها گفت: تبعیض و بی عدالتی باعث دلزدگی مردم شده است. جامعه از اینکه گروهی با انتساب به حاکمیت، مجاز به هر کاری در هر شکلی هستند ناراضی اند.
وی افزود: بحث خودی و غیر خودی پیش از این مطرح بود. ایران کشوری با نظام جمهوری است، قوه قضاییه، مجلس و قانون دارد پس باید حساب و کتابی وجود داشته باشد. کشور در معرض خطر است، نیاز به آشتی ملی دارد.
نماینده پیشین مجلس گفت: 10 نفر از نماز جمعه با سر و صدا حرکت می کنند، اما حاکمیت نه تنها با آن ها برخورد نمی کند، بلکه این طیف از حمایت و مصونیت برخوردار است.
وی اضافه کرد: اگر یک شهروند هنگام گوش دادن به موسیقی با صدای بلند، شیشه ماشین اش را پایین بدهد با او برخورد می شود و جریمه می شوید. اما می بینیم یک وانت چند بلند گو وصل می کند و با ده راکب همراه اش راه می افتد و خیابان ها را می بندد.
ایمن آبادی با اشاره به استاندارد دوگانه حاکمیت گفت: دیدن این صحنه فارغ از حواشی اش این تصور را برای مردم ایجاد می کند که چرا یک گروه اختیار چنین کاری را دارد ولی با گروه دیگری از شهروندان در صورت تجمع برخورد می شود.
وی در ادامه افزود: تندروها تجمع موتوری حمایت از فیلترینگ را با تبلیغ گسترده در فضای مجازی انجام دادند، یعنی از بستری برای نفی خودش استفاده می کنند. اما با وجود آن همه تبلیغ تعداد موتورسواران حامی فیلترینگ از ده نفر تجاوز نکرد.
جعفرزاده گفت: برخی از این افراد در جهان گذشته سیر می کنند، اما بسیاری از کسانی که در تجمعات حمایت از فیلترینگ به صورت سیاهی لشگر حضور دارند، آدم های دورو و دروغگویی هستند که خود از شبکه های مجازی استفاده می کنند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: این تجمع نه تنها تاثیر ندارند، بلکه برای تفکری که از تندروها حمایت می کند، مایه آبروریزی است. تندرو ها در حمایت از محدودیتی تجمع کردند که بالای 90 درصد مردم خواهان برداشته شدن اش هستند. چند کشور در جهان فضای مجازی را فیلتر کرده است. سوال این است که چرا می خواهیم کاری بکنیم تا در دنیا کشوری غیر عادی جلوه کنیم.
وی گفت: مردم به آقای پزشکیان رای دادند تا مطالباتشان را تعقیب کند. از وزارت کشور انتظار می رود از کسانی که تجمع غیر قانونی برگزار می کنند، راه بندان درست و آلودگی صوتی ایجاد می کنند و مهمتر از همه وفاق ملی را خدشه دار می کنند حمایت نکند و رودرروی تندرو ها بایستد.
نماینده پیشین مجلس با اشاره به عدم حمایت از تجمعات مردمی یادآور شد: محال است مردم عادی بتوانند برای مطالبات به حق خود تجمع برگزار کنند. اگر عده ای بخواهند بابت نایاب شدن دارویی حیاتی که در بازار آزاد پیدا می شود به وزیر بهداشت اعتراض کنند، اجازه تجمع نخواهند داشت. زوج هایی که به خاطر گرفتن وام ازدواج معطل هستند اجازه پیدا نمی کنند با تجمع صدای اعتراض خود را به گوش دولت برسانند. آیا شما می توانید برای دو همکار زندانی تان که بیش از یک سال است به دلیل عمل به وظیفه خود محبوس شده اند، تجمع برگزار کنید و خواستار ازادی آن ها شوید؟!
رییس پیشین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان گفت: یک صندوق کلاهبرداری می کند و پول مردم را بالا می کشد اما با اعتراض مردم مقابل در بسته این صندوق برخورد امنیتی می شود. در یک نمونه سال گذشته در خیابان طالقانی به دلیل اعتراض به حق؛ خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازارن و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس را با باتوم زدند. جانبازی که پا نداشت و روی ویلچر حرکت می کرد در این تجمع کتک خورد.
وی افزود: خواسته آن ها عدم تامین معیشت و عدم تامین درمان بود. برای برخورد با جانبازی که روی ویلچر نشسته و نمی تواند فرار کند نیروی ویژه فرستاده بودند، اما با تندروها مدارا می شود! تندرو ها در تجمعات خود به شخصیت های مهمی مثل رییس جمهور توهین می کنند، برای کشور مشکل ایجاد می کنند، اما مورد پیگرد قرار نمی گیرند!
این جانباز دفاع مقدس گفت: فردی در یکی از تجمعات اخیر با صراحت در برابر دوربین ها فریاد می زد: «ما به شما دستور می دهیم اسرائیل را با خاک یکسان کنید.» رفتار تندروها طی 4 دهه گذشته تبعات بسیاری برای ایران داشته و دارد. این درحالی است که مردم باید با رای خود تعیین کنند که می خواهند با کشوری بجنگند یا نه؟ این اقلیت تندرو چه کاره کشور است؟ چرا در برخورد با قانون شکنی آن ها تعلل می شود؟
نماینده پیشین مجلس خاطرنشان کرد: این مشکل هم یکی ازمسائلی است که از عدم تشکیل مجلس مردمی ناشی می شود. اگر مجلس به معنای واقعی نماینده مردم بود باید امروز وزیر کشور را برای توضیح احضار می کرد. متاسفانه عده ای که به خاطر انقلاب یک سیلی هم نخورده اند، خود را انقلابی معرفی می کنند و مملکت را مال خود می دانند.
وی گفت: مردم به آقای پزشکیان رای دادند تا بساط این بی قانونی ها جمع شود. رفتار تندروها به دیگر شهروندان یاد می دهد که می شود ریخت و یک خیابان را بست. اگر دولت و شخص وزیر کشور با تندروها برخورد نکند، در ادامه نمی تواند با دیگر طیف ها در خیابان برخورد کند.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در پایان سخنان خود تاکید کرد: استاندارد دوگانه حاکمیت در برخورد با تجمعات دیگر برای مردم قابل پذیرش نیست. وزیر کشوری که با شعار های رییس جمهور فاصله دارد در مورد تندروها نباید تعلل کند.