مدیر عامل آبفای استان اصفهان گفت:در مواقع بارندگی شبکه فاضلاب توان عبور این حجم گسترده روان آب در اصفهان را ندارد .
حسین اکبری در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان به تاثیرروان آبهای شهری بر انسداد شبکه فاضلاب اشاره و اظهار داشت: درطراحی شبکه فاضلاب، جمعیت شهری و سرانه فاضلاب تولیدی در نظر گرفته می شودو در مواقع بارندگی شبکه فاضلاب توان عبور این حجم گسترده روان آب را ندارد و در قانون نیز دفع آبهای سطحی به عهده شهرداری ها واگذار شده است.
وی خاطرنشان کرد: طراحی و اجرای شبکه جمع آوری آبهای سطحی کلیه معابر، عدم جاری شدن روان آبها در سطح شهر ها و جمع آوری محلی آن، لایروبی و عدم ایجاد مانع در جوی ها و مادی های شهر و احداث پارک ها و فضاهای سبز بزرگ در مناطق مختلف شهری جهت هدایت روان آب ها از راه کارهای پیشنهادی جهت کنترل و عدم وارد شدن روان آب ها به منهول های فاضلاب است.
مدیر آبفا استان اصفهان همچنین در این نشست با ارائه گزارشی از تاریخچه احداث شبکه فاضلاب در شهر اصفهان و قدمت حدود ۶۰ ساله این شبکه بر تاثیر فرونشست بر روی شبکه فاضلاب شهری اشاره و گزارشی از بازسازی این شبکه در سال های گذشته ارائه کرد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از شدت بارش ها در سال جاری و مقایسه آن با سال های گذشته خاطرنشان کرد: براساس آمار ایستگاههای هواشناسی استان در سه سال آبی متوالی اخیر ( ۱۴۰۰-۱۴۰۱)،(۱۴۰۱-۱۴۰۲)،(۱۴۰۲-۱۴۰۳) ) کاهش بارش میانگین استان به ترتیب ۲۲ %و ۹% بوده است و تنها در سال آبی گذشته در شرایط نرمال بوده (۴%+) است. منصور شیشه فروش خاطرنشان کرد: این وضعیت در مناطق غربی و سرچشمه های آبی استان محسوس تر و بصورت مستمر ادامه داشته و سبب تشدید شرایط خشکسالی در منابع آبی استان و سرچشمه آبی زاینده رودگردیده است.وی افزود: بررسی مدل های پیش بینی فصلی با احتمال ۶۰ تا ۷۰ درصد نشان می دهد ، مجموع بارش طی پاییز ۱۴۰۳ متمایل به کمتر از مقدار نرمال خواهد بود، بطوریکه بیشترین کاهش بارش کمتر از نرمال مربوط به بازه زمانی (نیمه آبان تا نیمه آذر ) و در مناطق غرب و سرچشمه های آبی زاینده رود می باشد. طی (نیمه آذرتا نیمه دی ماه) شرایط بهبود در وضعیت بارش ها خواهیم داشت. مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین به آخرین وضعیت سد زاینده رود اشاره و بیان کرد: براساس آخرین آمار اعلامشده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زایندهرود به ۲۵۷ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۲۱ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد کاهش را ثبت کرده است.
بازسازی بوژی حمل ترانس در برق منطقهای خوزستان به دست کارشناسان این شرکت
مدیر امور حمل و نقل شرکت برق منطقهای خوزستان از بازسازی یک بوژی ۶ محور این شرکت با صرفهجویی اقتصادی حدود ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
امیر مهمان پذیر مدیر امور حمل و نقل در جریان بازدید علی اسدی مدیرعامل این شرکت از بوژی ۶ محور بازسازی شده، بیان کرد: این بوژی که به علت عمر بالا از ناوگان شرکت خارج شده بود اما به دلیل انعطاف بالا و قابلیت مانور در جابجایی ترانسهای ۱۳۲ کیلوولت شبکه تا وزن ۶۰ و ۷۰ تن، کار بازسازی آن انجام و آماده ورود به ناوگان است.
وی با بیان اینکه این بازسازی حدود ۲ میلیارد تومان صرفهجویی اقتصادی داشته، تصریح کرد: با توجه به تحریمهای موجود، تمام عملیات بازسازی توسط کارشناسان داخلی شرکت ظرف ۲ ماه انجام گرفته است.
به گفته مدیر امور حمل و نقل شرکت برق منطقهای خوزستان بوژی مربوطه، اولین ترانس را در پست برق گلستان جابجا خواهد کرد و نقش موثری در جابجایی ترانسفورماتورها و جایگزین کردن ترانسهای با ظرفیت بالاتر به منظور افزایش ظرفیت پستهای برق جهت پایداری شبکه خواهد داشت.
علی اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقهای در این بازدید با قدردانی از کارکنان امور حمل و نقل و واحدهای پشتیبانی و تدارکات، گفت: بازسازی این بوژی که توسط کارشناسان این شرکت و با صرفه اقتصادی قابل توجهی در مدت زمان کوتاه انجام شده، شایسته قدردانی است.
وی افزود: امور حمل و نقل در جابجایی ترانسهای درون شبکه و آمادهسازی آن در تابستان ۱۴۰۳ نقش ویژهای داشته و این اهمیت نیز در آمادهسازی شبکه برای تابستان پیشرو، دو چندان است. مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: با پشتیبانی از همدیگر در همه بخشهای شرکت، تلاش خواهیم کرد شبکه در موعد مقرر آماده ورود به پیک مصرف شده و در خدمترسانی به مردم و تامین برق پایدار، موفقیت امسال تکرار شود. شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.