لوگو
1404 شنبه 17 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/01/28 - شماره 2249
نسخه چاپی

اخبار شهرستان

حضور هلدینگ پتروپالایش اصفهان و شرکت‌های زیرمجموعه درنمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت
اصفهان- هژبری: هلدینگ پتروپالایش اصفهان و شرکت‌های زیرمجموعه دربیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت حضوری پررنگ خواهد داشت.  به گزارش واحد رسانه روابط عمومی وبین الملل هلدینگ پترو پالایش اصفهان در آخرین روزهای فروردین‌ماه ۱۴۰۳ شعار و پوستر بیست‌وهشت مین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت با حضور مسئولان رونمایی شد. حائز اهمیت است، پوستر بیست‌وهشت مین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» رونمایی شد.گفتنی است ،بیست‌وهشت مین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

فرماندارنظرآباد خواستار بهبود شرایط گردشگری شد
نظرآباد-غلامرضازارع : جلسه بررسی وضعیت و بهبود شرایط گردشگری در شهرستان نظرآباد با حضور فرماندار، دادستان، بخشدار مرکزی، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس میراث فرهنگی شهرستان و جمعی از دیگر مسئولین مربوطه و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد. در این جلسه پیرامون وضعیت اماکن گردشگری نظرآباد همچون محوطه ازبکی، تالاب فصلی صالحیه، آسیاب مهدی‌آباد و... گفتگو و اعضا نظرات خود را جهت توسعه و بهبود وضعیت هرچه بهتر ارائه نمودند. در ادامه ،فرماندار نظرآباد راه‌های توسعه این شهرستان را در سه حوزه اصلی کشاورزی، صنعتی و گردشگری عنوان داشت که مملو از ظرفیت‌های فراوان بوده و نیازمند توجه ویژه است. وی افزود: ساماندهی وضعیت و امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین اداره کل میراث فرهنگی با دستگاه‌های ذی‌ربط شهرستان برای بهبود شرایط محوطه ازبکی و تأمین نیازها و رفع نواقص و کمبودهای موجود ازجمله مواردی است که باید طی روزهای آتی تعیین تکلیف نهایی شود. بغدادی همچنین معرفی جاذبه‌های گردشگری نظرآباد و بیان قدمت آنها را برای جذب گردشگر بسیار مثمر ثمر بیان داشت تا افراد یا تورها با حضور در ازبکی و سایر اماکن ،خود نیز ایفاگر نقش معرفی کننده به سایرین باشند. شایان‌ذکر است در خاتمه به درخواست فرماندار مقرر گردید نشست فعالین مربوطه تحت عنوان اتاق فکر گردشگری، تعیین تکلیف قطعی سند محوطه ازبکی و ارائه طرح از سوی میراث فرهنگی برای بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

دستگیری زورگیران اتوبان صدر 
مجازات سرقت با تهدید سلاح در حد محاربه است
فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره زورگیران بزرگراه صدر گفت: اینگونه سرقت‌ها که با تهدید سلاح است مجازات سنگینی در حد محاربه دارد و دستگاه قضائی اشد مجازات را در نظر خواهد گرفت.
برنامه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با عنوان بازسازی صحنه زورگیری در بزرگراه صدر توسط متهمین پرونده روز دوشنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۰ در بزرگراه صدر (مسیر غرب به شرق)، نرسیده به بلوار قیطریه برگزار شد. در حاشیه این برنامه سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران در بزرگراه صدر گفت: ما از شهروندی که توانست تصویر وقوع جرم را تصویربرداری کند سپاسگزاریم چرا که با انتشار از آن به همکاران انتظامی کمک کردند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: این افراد به دلیل ترس از شناسایی شدن از تهران متواری و در استان دیگری مخفی شدند و هر گونه ارتباطشان را قطع کردند اما تجربه و تجهیزات نیروی پلیس باعث دستگیری و انتقال آنها شد.
وی ادامه داد: اینگونه سرقت‌ها که با تهدید سلاح هست مجازات سنگینی در حد محاربه دارد. دستگاه قضائی با توجه به نوع سرقت اشد مجازات را در نظر خواهد گرفت امیدواریم عبرتی برای سایر مجرمین باشد و بدانند دیر یا زود به دام قانون گرفتار می‌شوند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • جلوگیری از ورود بی‌حجابان به دانشگاه آزاد
  • کدام مشاغل پنج‌شنبه‌ها تعطیل نیستند؟
  • مطالبات زنان
  • مهر و موم هزار و ۴۳۱ واحد متخلف در طرح نوروزی و رمضان
  • اعلام تعرفه پزشکان
  • اخبار شهرستان
  • اخبار شهرستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.