لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/11/24 - شماره 2217
نسخه چاپی

پیامد شکایت علیه اسرائیل برای وزیر خارجه آفریقای جنوبی

خانم نالدی پاندور وزیر خارجه آفریقای جنوبی ادعا می‌کند که پیام‌های ترسناکی را دریافت کرده است که از پرونده جنایات جنگی علیه اسرائیل ناشی شده است. نالدی پاندور، سازمان اطلاعات اسرائیل را به تلاش برای ارعاب او و خانواده‌اش در پاسخ به پرونده نسل‌کشی پرتوریا علیه دولت یهودی در دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) در رابطه با جنگ غزه متهم کرد. پاندور روز پنجشنبه در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی در حاشیه سخنرانی رئیس جمهور سیریل رامافوسا خطاب به ملت به خبرنگاران گفت که وی پس از دریافت پیام‌های تهدیدآمیز درخواست امنیت بیشتر کرده است. به گزارش هفته نامه محلی میل‌اند گاردین، این دیپلمات گفت: «چیزی که من بیشتر نگران آن هستم خانواده‌ام است، زیرا در برخی از پیام‌های رسانه‌های اجتماعی از فرزندان من و غیره نام برده می‌شود. «ماموران اسرائیلی، سرویس‌های اطلاعاتی، [این‌گونه] رفتار می‌کنند و به دنبال ترساندن شما هستند، بنابراین ما نباید مرعوب شویم. علتی وجود دارد که در راه است.»ادعاهای پاندور در پی ادعاهای مشابهی که هفته گذشته توسط پرتوریا مطرح شد، مدعی شد که این کشور با کمپین‌های بی ثبات کننده توسط آژانس‌های اطلاعاتی بین المللی به دلیل متهم کردن دولت اسرائیل به جنایات جنگی و درخواست دستگیری نخست وزیر بنیامین نتانیاهو در دادگاه کیفری بین المللی (ICC) مواجه است. خومب دوزو انتشاونی. Khumbudzo Ntshavheni وزیر امنیت آفریقای جنوبی گفت که آژانس او برای جلوگیری از مداخله خارجی در حالت آماده باش قرار گرفته است زیرا پرتوریا برای انتخابات ملی اواخر امسال آماده می‌شود.
ارتش اسرائیل در واکنش به حمله‌ای که در اکتبر گذشته توسط گروه شبه نظامی فلسطینی حماس به روستاهای اسرائیلی انجام شد که بیش از 1100 نفر را کشت و صدها نفر دیگر را گروگان گرفت، حمله گسترده‌ای را به غزه آغاز کرد. به گفته وزارت بهداشت منطقه تحت محاصره، چهار ماه بمباران نزدیک به 28000 نفر را در خاک فلسطین کشته‌اند که اکثر آنها زن و کودک بودند. بر اساس آخرین آمار آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل، بیش از یک چهارم جمعیت غزه با شرایط قحطی روبرو هستند.
هفته گذشته، آفریقای جنوبی مدعی شد که اسرائیل حکم دادگاه بین المللی دادگستری مبنی بر جلوگیری از مرگ غیرنظامیان هنگام جنگ با حماس در غزه را نادیده می‌گیرد.
پاندور روز پنجشنبه گفت تیم حقوقی پرتوریا سخت کار خواهد کرد تا پرونده‌ای را برای دور بعدی بحث‌ها در دادگاه عالی سازمان ملل آماده کند. نشریه تایمز آنلاین به نقل از وزیر خارجه آفریقای جنوبی گفت مردم جهان و فلسطین زمانی که دولت آپارتاید در بدترین حالت خود قرار داشت، عقب نشینی نکردند. آن‌ها در کنار نهضت آزادی ایستادند. اکنون ما نیز نمی‌توانیم عقب نشینی کنیم. ما باید با آنها باشیم.».
تارنمای آر-تی
برگردان علی اصغر شهدی
[email protected]

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اقدامات محور مقاومت در عمل به سود اسرائیل تمام شده است/ اقدامات گروه‌های مقاومت باعث شد تا آمریکا، انگلیس، کشورهای صنعتی و ناتو به جنگ ورود کنند
  • پیاده سازی دموکراسی در حکمرانی پاکستان/ دموکراسی به رغم فقر در پاکستان جاری است
  • عقب‌ماندگی اقتصادی
  • احکام متهمان قتل فیلسوف سینمای ایران صادر شد
  • مزیت و فایده واردات خودرو فراوان است
  • انتخابات در نصف جهان
  • گرانی به روایت آمار
  • رد صلاحیت کاندیداهای مجلس باعث تضعیف جایگاه قانون گذاری شده است
  • پیامد شکایت علیه اسرائیل برای وزیر خارجه آفریقای جنوبی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.