هواپیمایی شبیه به تخم مرغ
در دنیای هوانوردی، جایی که نوآوری با آسمان بیکران ملاقات میکند، یک هواپیمای پیشگام آماده است تا آینده سفرهای هوایی را بازتعریف کند.با Celera 500L که زاییده افکار گروه هوانوردی اوتو (Otto) است، آشنا شوید؛ هواپیمایی که نه تنها دارای طراحی متمایزی به شکل یک تخم مرغ است، بلکه طرز فکر ما در مورد پرواز را نیز تغییر میدهد. Celera 500L که قرار است در سال ۲۰۲۵ تولید شود، نمایانگر فناوری پیشرفته و طراحی آیندهنگرانه هواپیماها و نویدبخش سفرهای هوایی مقرون به صرفهتر و سازگارتر با محیط زیست است.طراحی تخم مرغی شکل آن، متفاوت از هواپیماهای سنتی است که ما به دیدن آنها در آسمان عادت کردهایم.
ردگیری عصبی در حیوانات با هوش مصنوعی
محققان یک شیوه مبتنی بر هوش مصنوعی برای ردگیری عصبها (نورونها) در حیوانات در حال حرکت و تغییر شکل دهنده ابداع کردهاند که یک پیشرفته مهم در تحقیقات علوم عصبی به شمار میرود. پیشرفت های اخیر امکان تصویربرداری از نورون ها در داخل بدن حیوانات در حال حرکت را فراهم کرده است. اما برای رمزگشایی کردن از فعالیت مدار، این نورون ها تصویربرداری شده باید بطور محاسباتی شناسایی و ردگیری شوند. گروهی از دانشمندان متد پیشروانه هوش مصنوعی برای ردگیری نورونها در داخل حیوانات در حال حرکت و تغییر شکل دهنده، ابداع کرده اند. این پیشرفت فهم دانشمندان از مدارها و رفتارهای عصبی را تعمیق می کند.
سالی سه بار تزریق برای دیابتی ها
سامانه رهایشی در دانشگاه استنفورد ساخته شده که میتواند دارو را به آرامی در بدن رها کند. این سامانه این امکان را فراهم میکند که بیمار دیابتی هر چهار ماه یک بار دارو تزریق کند. این فناوری در مرحله آزمایشگاهی بوده و روی موشها با موفقیت آزمایش شده است.به گزارش ایسنا، مهندسان دانشگاه استنفورد یک سیستم تحویل داروی هیدروژلی ارائه کردهاند که تزریق روزانه یا هفتگی داروهای دیابت و داروهای کنترل وزن مانند Ozempic ،Mounjaro ،Trulicity ،Victoza را به یک تزریق هر چهار ماه یک بار تبدیل میکند.