لوگو
1404 پنج‌شنبه 16 بهمن
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/07/30 - شماره 2138
نسخه چاپی

ورود اولین محموله‌ کمک‌‌های بشردوستانه به نوار غزه

بیش از دو میلیون نفر از ساکنان باریکه غزه همچنان در انتظار دریافت کمک‌های بشردوستانه از طریق این گذرگاه مرزی هستند. این در حالی است که حماس روز جمعه برای اولین بار از زمان آغاز جنگ دو نفر از افرادی را که در جریان حملات روز هفت اکتبر به خاک اسرائیل به گروگان گرفته بود آزاد کرد.جنگ اسرائیل با گروه حماس روز شنبه ۲۱ اکتبر در حالی وارد سومین هفته خود می‌شود که آمریکا از احتمال قریب‌الوقوع بازگشایی گذرگاه مرزی رفح بین نوار غزه و مصر خبر داده است.بیش از دو میلیون نفر از ساکنان باریکه غزه همچنان در انتظار دریافت کمک‌های بشردوستانه از طریق این گذرگاه مرزی هستند. این در حالی است که حماس روز جمعه برای اولین بار از زمان آغاز جنگ دو نفر (مادر و دختر آمریکایی) از افرادی را که در جریان حملات روز هفت اکتبر به خاک اسرائیل به گروگان گرفته بود آزاد کرد. 

هشدار نخست‌وزیر عراق: گسترش جنگ در منطقه بر بازار نفت تاثیر می‌گذارد
محمد شیاع سودانی، نخست‌وزیر عراق روز شنبه هشدار داد که گسترش جنگ به کشورهای دیگر در منطقه خاورمیانه بر بازار نفت تاثیر خواهد گذاشت. سخنان نخست‌وزیر عراق می‌تواند به طور تلویحی اشاره‌ای به حملات شبه‌نظامیان عراقی مورد ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه باشد. نخست‌وزیر عراق که در نشست «برای صلح» در مصر سخن می‌گفت با تخلیه نوار غزه مخالفت کرد.

مقام‌های حماس: تعداد قربانیان فلسطینی به ۴۳۸۵ نفر رسید
وزارت بهداشت حماس در نوار غزه روز شنبه اعلام کرد که شمار کشته‌شدگان فلسطینی در نوار غزه از ابتدای جنگ جاری با اسرائیل تاکنون به ۴۳۸۵ نفر رسیده است.

گوترش: برای پایان کابوس الان باید کاری کرد
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد درباره جنگ اسرائیل با گروه حماس گفت که برای پایان این «کابوس» باید هم‌اکنون کاری کرد. دبیرکل سازمان ملل که در اجلاس «برای صلح» در مصر سخن می‌گفت خواستار برقراری «آتش‌بس بشردوستانه» بین شبه‌نظامیان فلسطینی و اسرائیل شد.آنتونیو گوترش تاکید کرد که ساکنان نوار غزه به کمک‌های بشردوستانه بیشتری نیاز دارند و ارسال «گسترده» کمک به این باریکه «مورد نیاز» است. ۲۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه با بازگشایی موقت گذرگاه مرزی رفح بین مصر و نوار غزه وارد این باریکه شدند. 

درب‌های ترمینال رفح پس از عبور کاروان کمک‌های بشردوستانه «بسته شد»

خبرگزاری فرانسه به نقل از شاهدان عینی گزارش داد که درب‌های ترمینال رفح در مرز مصر و نوار غزه روز شنبه پس از عبور کاروان کمک‌های بشردوستانه «بسته شد». این در حالی است که شمار زیادی از فلسطینی‌های دوتابعیتی در گذرگاه رفح در انتظار خروج از نوار غزه و ورود به مصر هستند.بنا به گزارش‌ها اولین کاروان کمک‌های بشردوستانه برای نوار غزه شامل مواد غذایی و دارو می‌شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ارتش اسرائیل آمادگی برای جنگ طولانی را ندارد/ اسرائیل برای ورود زمینی به غزه برنامه دارد
  • سه عامل اصلی تورم، رشد اقتصادی و سرمایه گذاری پاشنه آشیل اقتصاد است
  • ورود اولین محموله‌ کمک‌‌های بشردوستانه به نوار غزه
  • رکورد شکنی قیمت مسکن
  • انتقاد از درون
  • عوامل بازدارنده روحی و روانی جامعه
  • نخست وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو باید برود نخست وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو باید برود
  • صدور 3 حکم برای یک نفر در شهرداری تهران!
  • کاهش فرزند آوری و افزایش طلاق
  • پیش‌بینی جذاب علی پروین از آینده پرسپولیس
  • واکنش به اتهام جادوگری در بازی پرسپولیس و پیکان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.