تلف شدن ۸۵۰۰ قطعه مرغ
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد از تلف شدن ۸۵۰۰ قطعه مرغ در یک واحد مرغداری به دلیل نقص فنی سیستم برق این واحد مرغداری خبر داد. محمدرضا متقی در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد: به دلیل نقص فنی سیستم برق در یکی از واحدهای مرغداری گناباد، از کل ظرفیت ۱۷ هزاری این واحد مرغداری، ۸۵۰۰ قطعه در پی قطع برق و نبودن تهویه مناسب و گرمازدگی تلف شدند. قطع برق سراسری و از سوی اداره برق نبوده است. واحد مرغداری مذکور نیز به موتور برق مجهز بود، ولی به دلایلی وارد مدار نشده و متأسفانه باعث خسارت به مرغدار شد. این در حالی است که برق صنایع قطع می شود و در اکثر شهرها روزانه برق و آب قطع می شود.
قطع برق رستورانها
سایت شهرآرانیوز نیز نوشت: قطع برق رستورانهای مشهد موضوعی بود که تعدادی از رستوران دارهای مشهد در تماس با شهرآرانیوز آن را مطرح و نسبت به ساعت قطع برق در اوج کار خودشان گلایههایی را مطرح کردند. رستوران دارهایی که از نقاط مختلف مشهد تماس گرفته بودند، این طور مطرح میکنند که قطع برق محل کارشان با وجود اینکه در آن مشتری حضور دارد، باعث شده است تا کسب و کار آنها با مشکل روبرو شود. رئیس اتحادیه صنف رستورانداران مشهد نیز قطع برق رستورانهای مشهد را تایید کرد. حسن امیریان در خصوص وضعیت رستورانها مشهد گفت: متاسفانه به دلایلی از جمله مدیریت مصرف برق، از روز شنبه برق ۸۰ درصد واحدهای صنفی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ قطع شد. وی با اشاره به اینکه این قطعی برق مشکلاتی را برای رستوران دارها ایجاد کرده است، ادامه داد: در حال حاضر تمام لوازم برقی شده است. وقتی برق قطع میشود دود حاصل از پخت غذا به سالن رستوران میزند و مشتریان را اذیت میکند. از سوی دیگر دمای داخل رستورانها در این ساعت به دلیل پخت و پز داخل رستورانها و همچنین گرمای هوا، غیر قابل تحمل میشود و مشتری هم نمیتواند با این شرایط در رستوران غذای خود را صرف کند و با شرایط کنار بیاید که این موضوع معیشت رستوران دارها را دچار خطر میکند. رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیمپزان مشهد گفت: چند روز است که با قطعی برق مواجه شدهایم. نمیدانم برای واحدهای صنفی از قبل پیامکی ارسال شده یا خیر، اما راس ساعت ۱۲ یا ۱۳ برق اکثر رستورانها و چلوکبابیها به مدت ۲ ساعت قطع میشود. امیریان تصریح کرد: این ۲ ساعت اوج سرو غذا برای مشتری است. وقتی برق قطع میشود سیستمها قطع میشود و دیگر نمیتوان سفارشی گرفت و حساب کتابها نیز مختل میشود. با چرتکه و کاغذ و خودکار هم نمیشود کار را پیش برد چرا که همه چیز سیستمی است و سیستم رستورانها به اداره دارایی متصل است و نمیتوان فاکتور مشتریان را نیز به صورت دستی محاسبه کرد.