لوگو
1405 سه‌شنبه 24 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/06/24 - شماره 2828
نسخه چاپی

۲۸ میلیون ایرانی در دهک‌های پایین

بر اساس آخرین واریز یارانه نقدی (اول مرداد ماه) ۷۳ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۷۱۲ نفر در قالب دهک‌های اول تا نهم یارانه گرفته‌اند که نشان می‌دهد امسال جمعیت یارانه‌بگیران کاهش نیافته است؛ با این حال در برخی ماه‌ها تغییراتی در دهک برخی خانوارها رخ می‌دهد که علت آن به‌روزرسانی اطلاعات درآمد، دارایی، تراکنش‌های بانکی خانوارها و سایر شاخص‌های مورد استفاده در پایگاه رفاه ایرانیان است.
به گزارش ایسنا، پس از آنکه دولت در راستای قانون بودجه ۱۴۰۴ مصوب مجلس ملزم به حذف یارانه دهک‌های پردرآمد شد، تا پایان سال گذشته حدود ۹ میلیون نفر از لیست یارانه‌بگیران سه دهک ۸ تا ۱۰ خارج شدند که جمعیت افراد مشمول یارانه تا اسفند سال گذشته به ۷۳.۴ میلیون نفر رسید. در حال حاضر نیز تقریبا همین تعداد افراد مشمول دریافت یارانه نقدی هستند. از ابتدای سال جاری تاکنون جمعیت افراد مشمول یارانه در دهک‌های اول تا سوم و همچنین چهارم تا نهم افزایش داشته است.
آمارهای منتشر شده از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نشان می‌دهد در مردادماه ۱۴۰۵، تعداد افراد قرار گرفته در دهک‌های اول تا سوم به ۲۸ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۱۴۳ نفر و جمعیت دهک‌های چهارم تا نهم به ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر رسیده است؛ به این ترتیب در مجموع حدود ۷۳ میلیون و ۴۳۸ هزار نفر در این دو گروه مشمول دریافت یارانه نقدی بوده‌اند. مقایسه این ارقام با ماه‌های قبل نشان می‌دهد جمعیت دهک‌های پایین در مردادماه افزایش محسوسی داشته است، در حالی که در دهک‌های چهارم تا نهم نیز روند افزایشی ادامه یافته است.
اکنون طبق اعلام مرکز آمار، رقم فعلی جمعیت کشور ۸۷ میلیون و ۷۳ هزار و ۵۵۴ نفر برآورده شده است که ۷۳ میلیون ۴۳۷ هزار و ۷۱۲ نفر یارانه می‌گیرند و ۱۳ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۸۴۲ نفر از لیست یارانه‌بگیران حذف هستند. 
بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده، در مردادماه امسال ۲۸ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۱۴۳ نفر در دهک‌های اول تا سوم قرار داشته‌اند. این رقم در تیرماه ۲۸ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۷۸۷ نفر بود. به این ترتیب، جمعیت سه دهک پایین درآمدی در فاصله تیر تا مرداد ۴۷ هزار و ۳۵۶ نفر افزایش یافته است. این در حالی است که در خردادماه، جمعیت دهک‌های اول تا سوم ۲۸ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۹۱۹ نفر اعلام شده بود؛ بنابراین تعداد افراد این گروه در تیرماه حدود ۳۰۰۰ نفر کاهش یافت، اما در مردادماه مجدداً روند افزایشی پیدا کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • صعود دلار در راه است؟
  • حرکت معکوس ارز و طلا
  • راهکار کاهش قیمت ها
  • رمزگشایی از ناترازی بانک‌ها
  • ۲۸ میلیون ایرانی در دهک‌های پایین
  • فولاد مبارکه در حوزه نوآوری و فناوری نهادسازی کرده است
  • بورس تهران قرمز شد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.