لوگو
1405 چهارشنبه 11 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1405/06/11 - شماره 2819
نسخه چاپی

گلادیاتورهای فوتبال در اصفهان

گروه اجتماعی: صد و هفتمین دربی پایتخت عصر امروز به میزبانی ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار می‌شود. روز دوشنبه گلادیاتورهای تهران به اصفهان سفر کردند. فاصله اقامتگاه تیم استقلال و پرسپولیس حدود 25 کیلومتر است. پلیس و نیروهای انتظامی تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری این مسابقه سنجیده‌اند. امروز می‌بینیم نتیجه دربی به نفع پرسپولیسی‌ها خواهد بود یا استقلالی‌ها؟ 

فروش بلیت
۳۵ هزار بلیت برای این مسابقه دربی در عرض 2 ساعت فروخته شد. اعمال تمهیدات و محدودیت‌های شدید ترافیکی و تدابیر ویژه برای عدم رویارویی سرخابی‌ها پیش از مسابقه در «نصف جهان» سنجیده شده است. البته ظرفیت این ورزشگاه 70 هزار نفر است. 
اکنون استقلال و پرسپولیس به ترتیب با ۱۰ و ۹ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جدول رده‌بندی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال قرار دارند.
گروه‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس تهران ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان به مصاف یکدیگر خواهند رفت. 

استادیوم پیر آزادی
شهرآورد ۱۰۷، چهارمین تقابل متوالی سرخابی‌هاست که در ورزشگاهی غیر از آزادی برگزار می‌شود. پس از میزبانی ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک در سه شهرآورد گذشته، اکنون نوبت به نقش‌جهان اصفهان رسیده است. پیش‌بینی می‌شود با تکمیل روند بازسازی ورزشگاه آزادی، در نیم‌فصل دوم رقابت‌ها، این استادیوم پیر بار دیگر خانه اصلی شهرآورد تهران باشد.
سامانه بلیت‌فروشی از روز دوشنبه آغاز به کارکرد، در کمتر از ۲ ساعت شاهد فروش تمامی ۳۵ هزار بلیت تخصیص‌یافته بود. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، جایگاه هواداران آقا در طبقه پایین و بانوان در طبقه بالای ورزشگاه تعیین‌شده است.

فرار سرخابی‌ها از یکدیگر 
مدیران باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای کاهش حساسیت‌های کاذب و حواشی پیش از بازی، تدابیر ویژه‌ای برای عدم رویارویی اعضای ۲ تیم اتخاذ کردند. مقرر بود پرواز اختصاصی هر ۲ تیم ساعت ۱۶ روز دوشنبه انجام شود، باشگاه استقلال برای جلوگیری از تقابل بازیکنان در فرودگاه، پرواز خود را با یک ساعت تأخیر و در ساعت ۱۷ انجام داد.
همچنین محل اقامت تیم‌ها در اصفهان نیز با فاصله‌ای بیش از ۲۵ کیلومتر انتخاب‌شده است؛ به‌طوری‌که پرسپولیس دریکی از هتل‌های معروف مرکز شهر مستقرشده و کاروان استقلال، هتلی نوساز در حوالی مجتمع شهرک سلامت در خارج از بافت مرکزی را برای اردوی خود برگزیده است.
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در اصفهان
سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس‌راه استان اصفهان اعلام کرد: از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه (۱۱ شهریورماه) تا ساعت ۲۴ همان روز، تردد هرگونه وسیله نقلیه سنگین در محورهای منتهی به ورزشگاه نقش‌جهان ممنوع خواهد بود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تصویر حمله آمریکا به لامرد در آسوشیتدپرس
  • حمله ترامپ با هوش مصنوعی به خارگ
  • مرگ یک دختر با شلیک پدرش!
  • گلادیاتورهای فوتبال در اصفهان
  • کودکان نسل موشک و موبایل
  • آئین افتتاح و كلنگ‌زنی پروژه های راهسازی شركت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان
  • قهرمانی تكواندوكار نفت مسجدسلیمان در مسابقات استعدادهای برتر خوزستان
  • پایان پروژه زیست محیطی داكتینگ آسپراسیون كوره بلند شماره ۲ با همت ذوب آهن اصفهان
  • ثبت دومین رکورد متوالی تولید محصولات ویژه در ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.