لوگو
1404 چهارشنبه 3 دي
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/25 - شماره 2653
نسخه چاپی

حکمرانی نمایشی

رئیس کمیته حقوقی شورای شهر تهران گفت: جریانی که در شهرداری تهران حاکم است، ممکن است به دنبال گسترش نفوذ خود در عرصه سیاست باشد. در این راستا، اگر شهروندان تهرانی به آینده شهر خود اهمیت ندهند و در انتخابات مشارکت نکنند، احتمال استمرار حکمرانی نمایشی وجود دارد.

حکمرانی نمایشی
مهدی اقراریان در واکنش به پاسخ شهردار تهران به انتقاد مطرح‌شده از سوی او در صحن شورا درباره هزینه کرد منابع مالی پروژه‌ها در قالب «حکمرانی نمایشی» و اظهاراتش مبنی بر نادرست بودن این اتهام و اینکه «در آن دنیا باید جواب بدهند»، اظهار کرد: حکمرانی نمایشی یک مفهوم کاملاً مشخص است و ابعاد گوناگون آن معلوم است. شاخص‌های اندازه‌گیری و ارزیابی دارد. اما من توصیه می‌کنم دکتر زاکانی به مصاحبه‌های قبلی خود مراجعه کنند. ایشان در مصاحبه‌های قبلی خود از کلیدواژه «نمایش» در خصوص اقدامات و فعالیت‌های رقبای سیاسی خود استفاده کرده بودند؛ یعنی این کلیدواژه در صحبت‌های دکتر زاکانی درگذشته وجود داشته است. ما در حکمرانی نمایشی این موضوع را مطرح می‌کنیم که به جای حرکت به سمت نیروهای تخصصی، شاهد این هستیم که افرادی بدون سابقه و تجربه لازم، به مسند مدیریت‌های شهر تهران قرار می‌گیرند.
اقراریان در ادامه خاطرنشان کرد: جریان سیاسی آقای زاکانی امروز در شهر تهران مستقرشده است. من فقط به یک نمونه اشاره می‌کنم؛ شما در حوزه تخصصی تحت عنوان معاونت خدمات شهری و محیط‌زیست ملاحظه فرمایید که در همین دوره، سه بار معاون آن تغییر کرد. هر سه عزیزی که در این جایگاه قرارگرفته‌اند، بدون ارتباط با موضوع خدمات شهری در این جایگاه منصوب‌شده‌اند. در مورد بخش‌های مختلف شهرداری هم همین وضعیت وجود دارد. من فکر می‌کنم آفت امروز کشور این است که افرادی مانند دکتر زاکانی در صندلی‌هایی نشسته‌اند که جایگاهشان در آن‌ها نیست. به عبارتی، اگر امروز در حوزه حکمرانی کشور با چالش مواجه هستیم و حکمرانی نمایشی را مشاهده می‌کنیم، به دلیل این است که افراد در جایگاه‌های مناسب خود قرار نگرفته‌اند. دلار امروز 130 هزار تومان و سکه 130 میلیون تومان است. این بخشی از وضعیتی است که به خاطر نشستن افراد در جایگاه‌های نامناسب برای اداره کشور به وجود آمده است. من معتقدم که دکتر زاکانی و جریان سیاسی ایشان که امروز هیئت حاکمِ شهرداری تهران هستند، یکی از مصادیق افرادی هستند که در جایگاه‌های نادرست قرارگرفته‌اند. در این شرایط، این نگرانی وجود دارد که منابع شهرداری به نفع یک جریان سیاسی خاص مورداستفاده قرار گیرد. درنهایت، این مسائل به‌نوعی نشان‌دهنده چالش‌های حکمرانی و نحوه مدیریت و استفاده از منابع عمومی در راستای منافع سیاسی است که می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر انتخابات آینده داشته باشد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • کاهش دما در آخر هفته
  • خرابی دوربین‌های ثبت تخلف
  • روند افزایشی فوتی‌های تصادفات
  • حکمرانی نمایشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.