لوگو
1404 چهارشنبه 3 دي
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/24 - شماره 2652
نسخه چاپی

ملاقات مردمی شهردار ساری با اهالی منطقه ۳

ملاقات مردمی شهردار ساری با اهالی منطقه ۳ در محل شهرداری این منطقه برگزار شد و شهروندان توانستند مشکلات و نیازهای خود را به‌طور مستقیم با مسئولان شهری در میان بگذارند.
این نشست با حضور معاونان شهردار و عباس اسماعیلی شهردار منطقه ۳ و همچنین حسین وریجی، سید حسین یوسفی و سید ذوالفقار شریفی، علی عاشقان و پرویز شعبانی اعضای شورای اسلامی شهر ساری، برگزار شد.
در این دیدار، شهروندان منطقه ۳ مسائل و دغدغه‌های خود را مطرح کردند و شهردار ساری ضمن تأکید بر لزوم پیگیری و حل مشکلات محلی، اطمینان داد که رسیدگی به این موضوعات در اولویت قرار دارد. این نشست بخشی از سلسله دیدارهای مردمی شهردار ساری با شهروندان در مناطق مختلف شهری است که باهدف ارتقاء سطح ارتباط میان مسئولان و مردم و شناسایی و حل مشکلات شهری برگزار می‌شود.  احمدی اعلام کرد: نوع ملاقات ادامه خواهد داشت تا از نزدیک به مسائل مردم رسیدگی شود و راه‌حل‌های عملی برای بهبود شرایط زندگی در شهر ارائه گردد.

مصرف شکر در ایران فراتر از جهان
متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نسبت به مصرف بالای شکر و مواد غذایی قندی در جامعه ایرانی هشدار داد و گفت: سرانه مصرف شکر در ایران حدود ۲۸ تا ۲۹ کیلوگرم در سال برای هر نفر است که بیش از ۵۰ درصد بالاتر از میانگین جهانی و بیش از دو برابر حد توصیه‌شده سازمان جهانی بهداشت است. آزاده امینیان فر اظهار کرد: بخش عمده این شکر از طریق نوشیدنی‌های شیرین، شیرینی‌ها، کیک‌ها، بیسکویت‌ها و سایر محصولات صنعتی وارد بدن می‌شود و مصرف بیش از حد آن با مشکلاتی مانند چاقی شکمی، مقاومت به انسولین، دیابت نوع ۲، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، اختلالات چربی خون و بیماری‌های قلبی-عروقی ارتباط مستقیم دارد. امینیان‌فر تصریح کرد: شکر پنهان موجود در برخی لبنیات طعم‌دار، آبمیوه‌های صنعتی، غلات صبحانه و غذاهای فرآوری شده نیز باید مورد توجه قرار گیرد و به جای آبمیوه‌های صنعتی، مصرف میوه کامل برای بهره‌مندی از فیبر و کنترل بهتر قند خون توصیه می‌شود. وی به راهکارهای کاهش مصرف شکر اشاره کرد و گفت: کاهش تدریجی مصرف قند و شیرینی‌جات، جایگزینی نوشیدنی‌های شیرین با آب، توجه به برچسب‌های مواد غذایی، استفاده از فیبرهای طبیعی و خرید هوشمندانه می‌تواند تمایل به مصرف مواد شیرین را کاهش دهد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اعدام نامادری «آوا»
  • تاثیر معدل بر کنکور ۶۰ درصد
  • یلدا بی یلدا
  • ورود سامانۀ سنگین بارش برف از امروز
  • انتشار فراخوان برگزاری چهارمین دوره آموزشی «اقلیم قلم»
  • ملاقات مردمی شهردار ساری با اهالی منطقه ۳
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.