لوگو
1404 جمعه 21 آذر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/09/17 - شماره 2647
نسخه چاپی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین افتتاح ابر پروژه انتقال آب دریا:

قطع وابستگی صنایع اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین افتتاح ابر پروژه انتقال آب دریا و قطع وابستگی صنایع بزرگ اصفهان از حوضه آبریز زاینده‌رود از قطع وابستگی صنایع استان اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا خبر داد.
 سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین افتتاح ابر پروژه انتقال آب دریا و قطع وابستگی صنایع بزرگ اصفهان از حوضه آبریز زاینده‌رود اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانم احترام و ارادت خود را به مردم خونگرم و شریف اصفهان و همه مردم ایران و نیز استاندار محترم، نمایندگان، مدیران و متصدیان استان و مجموعه فولاد مبارکه که امروز در این جمع حضور دارند، ابراز کنم. وقتی صحبت از آب در فلات مرکزی ایران می‌شود، سخن از یکی از جدی‌ترین چالش‌های کشور است که نیازمند تصمیمی علمی، دقیق و آینده‌نگرانه است. سال‌هاست آب در فلات مرکزی به یک مسئله حیاتی تبدیل‌شده و فولاد مبارکه با درک این شرایط، پروژه انتقال آب دریا به صنایع اصفهان را با شعار «از شوری دریا تا شیرینی تولید» آغاز کرده است.
وی در ادامه از قطع وابستگی صنایع استان اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا خبر داد و افزود: فولاد مبارکه پیش‌ازاین کمتر از ۱.۵ درصد از آب زاینده‌رود را مصرف می‌کرد، اما باهدف مسئولیت‌پذیری و پایداری، تصمیم گرفت وابستگی خود به زاینده‌رود را کاهش دهد و صنایع دیگر را نیز به همین مسیر تشویق کند. به همین منظور، در پروژه عظیم ۳۵ هزار میلیارد تومانی انتقال آب مشارکت کرده است؛ پروژه‌ای که مسیر آن از مناطق مختلف کشور عبور کرده و طراحی و اجرای آن نیازمند هماهنگی ملی و تخصصی بود.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در این پروژه بیش از ۸۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری انجام‌شده و فولاد مبارکه ۶۱۰ هزار تن فولاد APIX65 ویژه خطوط فشار بالا طراحی و تولید کرده است. مهندسان شرکت ابتکار به خرج دادند و ۵۳۰ کیلومتر از مسیر به‌صورت ثقلی اجرا شد تا مصرف برق کاهش یابد و پنج ایستگاه پمپاژ حذف شوند. بیش از ۴۲ پیمانکار و ۳ هزار نفر در مسیر اجرای این پروژه مشارکت داشتند. نکته مهم آنکه کل مسیر ۸۰۰ کیلومتری تنها در ۲ سال تکمیل شد که رکوردی ملی و قابل‌توجه است.
وی ادامه داد: مطالعات این پروژه از سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ آغاز و اجرای آن از سال ۱۴۰۲ کلید خورد. امروز با دستور جناب‌عالی به‌طور رسمی افتتاح می‌شود و نمونه‌ای از هم‌افزایی استانداران، فرمانداران و مدیران عامل پیشین و فعلی برای دستیابی به یک هدف مشترک است. 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • رکورد زنی ارز و طلا
  • طلا و سکه بدون فاکتور نخرید
  • بودجه را شفاف، عادلانه و شیشه‌ای کنید
  • تقدیر از دکل حفاری نمونه و تیم‌های عملیاتی و تخصصی
  • قطع وابستگی صنایع اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.