لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/22 - شماره 2609
نسخه چاپی

خسارت یک هزار میلیارد ریالی به موزه هنرهای معاصر اهواز

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با تأکید بر اینکه ابنیه موزه هنرهای معاصر اهواز به‌شدت آسیب‌دیده و در برخی نقاط تخریب‌شده است گفت: برآورد اولیه نشان می‌دهد حدود یک هزار میلیارد ریال خسارت به موزه واردشده است.
حسین براتی روز شنبه در حاشیه خلعید موزه هنرهای معاصر اهواز از بخش خصوصی  اظهار کرد: وضعیت فعلی موزه تاثر برانگیز و ناراحت‌کننده است و برآورد دقیق خسارت وارده به موزه هنرهای معاصر اهواز نیاز به کار کارشناسی و بررسی دقیق دارد.
وی با اشاره به پیگیری مدیران کل اسبق ارشاد خوزستان در این خصوص بیان کرد: بر اساس مکاتبات و مستندات موجود برای بازپس‌گیری و احیا موزه اقدام شده است اما درباره اینکه به چه دلیل این اتفاق تاکنون ادامه پیداکرده و در آن زمان به نتیجه نرسیده است اطلاعی ندارم.
صبح شنبه با حکم دادستان اهواز با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، نماینده دادستان مرکز خوزستان و جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه خلعید و درب موزه پس از گذشت ۱۱ سال به روی هنرمندان گشوده شد.
خلع ید موزه با پیگیری دادستانی و معاون حقوق عامه دادگستری، سازمان اطلاعات سپاه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به نتیجه رسید.

جشنواره ملی نمد، گامی بنیادین در مسیر برندسازی و جهانی‌سازی
شهردار شهرکرد با اشاره به‌ضرورت حفظ و تقویت برند فرهنگی شهر، بر نقش دستگاه‌های اجرایی استان و شهر در تحقق جهانی‌سازی این برند تأکید کرد.
محمدحسین واحدیان در نشست هماهنگی جشنواره ملی نمد، این رویداد را یکی از اقدامات نمادین و بنیادین در مسیر معرفی ظرفیت‌های شهرکرد دانست و افزود: برگزاری جشنواره‌ها، به‌ویژه جشنواره ملی نمد، می‌تواند نقش مهمی در تبلیغات، جذب مخاطبان فرا منطقه‌ای و حتی بین‌المللی ایفا کند. هدف ما این است که این جشنواره نه‌تنها یک رویداد فرهنگی، بلکه یک جریان سالانه با محوریت مشخص باشد که بتواند مسیر برنامه‌ریزی شهری را در طول سال تعیین کند.»
وی با اشاره به اینکه نخستین دوره این جشنواره امسال برگزار خواهد شد، اظهار داشت: برای تحقق این هدف، ساختار مشخصی برای جشنواره طراحی‌شده و کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف ازجمله پزشکی، پژوهشی، هنری، تزئینی و صنعتی تشکیل‌شده‌اند. این کارگروه‌ها از هم‌اکنون فعالیت خود را آغاز کرده‌اند تا اتاق فکری پویا برای تولید ایده‌ها و برنامه‌های بلندمدت شهری شکل گیرد.
واحدیان با تأکید بر لزوم تمرکز بر محورهای مشخص در هر دوره جشنواره، گفت: در سال نخست، با توجه به داشته‌ها و زیرساخت‌های موجود، تمرکز ما بر حوزه پژوهش‌های درمانی و پزشکی خواهد بود. این انتخاب بر اساس ارزیابی ظرفیت‌های فعلی شهر صورت گرفته و در سال‌های آتی، محورهای دیگر نیز به‌تناسب توسعه زیرساخت‌ها و نیازهای شهری مطرح خواهند شد.
شهردار شهرکرد همچنین از تشکیل شورای سیاست‌گذاری جشنواره با حضور نمایندگان استانداری، فرمانداری، شهرداری، شورای شهر و وزارت میراث فرهنگی خبر داد و افزود: خروجی‌های کارگروه‌ها به این شورا منتقل خواهد شد تا بتوانیم از ظرفیت‌های استانی در اجرای بهتر جشنواره بهره‌مند شویم.
وی با اشاره به صدور مجوز رسمی برگزاری جشنواره از سوی وزیر محترم میراث فرهنگی در هفته گذشته، خاطرنشان کرد: جلسات هماهنگی با حضور فعالان حوزه‌های مختلف آغازشده و امیدواریم ظرف یکی دو ماه آینده، نخستین دوره جشنواره ملی نمد را باکیفیتی مطلوب برگزار کنیم. این جشنواره می‌تواند خوراک برنامه‌ریزی سالانه برای دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، نهادهای فرهنگی و مجموعه‌های شهری باشد و در سال‌های آینده نیز با محوریت‌های مشخص، استمرار یابد.
جشنواره ملی نمد باید به دغدغه‌ای مشترک برای همه دستگاه‌ها تبدیل شود
شهردار شهرکرد با تأکید بر ضرورت تعیین محور اصلی نخستین جشنواره ملی نمد، اظهار داشت: بر مبنای این محور، برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای انجام شود که بتوانیم در بازه زمانی مشخص، اتفاقاتی در سطح ملی و بین‌المللی رقم بزنیم. نگاه ما در دبیرخانه جشنواره این بوده که پشتوانه‌ای قوی برای اجرای این رویداد باشیم، اما تحقق این هدف نیازمند همراهی و حمایت همه دستگاه‌های اجرایی است. واحدایان با اشاره به نقش نهادهای فرهنگی، دانشگاهی و اجرایی در تقویت برند نمد، افزود: برای مثال، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌تواند با تولید آثار نمایشی و هنری مرتبط با نمد، سهمی در این جریان داشته باشد. دانشگاه‌ها نیز با برگزاری نشست های علمی و کارگاه‌های پژوهشی، زمینه‌ساز ارتقای علمی این حوزه شوند. اداره میراث فرهنگی نیز با احیای کارگاه‌های تجربی در سطح شهر، نقش مهمی در حفظ و توسعه این هنر ایفا کند. وی ادامه داد: حتی تولید مستندهایی از فعالان و پیشکسوتان این عرصه، توسط نهادهای فرهنگی، می‌تواند به معرفی بهتر این برند کمک کند. این‌ها تنها نمونه‌هایی از ظرفیت‌هایی هستند که باید در جلسات آتی موردبررسی قرار گیرند و در قالب طرحی جامع، چارچوب‌بندی شوند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • سقف جمعیت شهر تهران پُر شد
  • سه بانک متخلف در پرداخت وام ازدواج
  • تأثیر چاپ پول بر تورم
  • شناخت دل‌بستگی امن و ناامن
  • شکل‌گیری یک اراده جمعی در احیا و بازپس‌گیری موزه هنرهای معاصر اهواز
  • خسارت یک هزار میلیارد ریالی به موزه هنرهای معاصر اهواز
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.