لوگو
1404 چهارشنبه 7 آبان
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/07/15 - شماره 2604
نسخه چاپی

الگوی مصرف و نرم‌افزار محاسبه قبوض آب

وحید محمدی، معاون خدمات مشترکین شرکت آبفا، در ادامه نشست به نحوه تعرفه گذاری و مصرف مشترکین اشاره کرد و گفت: «۷ درصد مشترکان مصرفی ندارند، ۵۴ درصد خوش مصرف هستند و تنها ۴ درصد بیش از دو برابر الگو مصرف می‌کنند.» وی اعلام کرد که الگوی مصرف ماهانه برای هر مشترک شهری، ۱۶ مترمکعب در نظر گرفته‌شده است. 
او با اشاره به طراحی نرم‌افزار محاسبه قبوض آب افزود: «این نرم‌افزار به مشترکان این امکان را می‌دهد تا میزان مصرف خود را وارد کرده و بر اساس تعرفه‌ها، هزینه تقریبی قبض خود را پیش‌بینی کنند.» وی این اقدام را گامی در جهت افزایش شفافیت، مدیریت مصرف و همراهی مردم با بحران آبی دانست. 
 کاهش ۴۰ درصدی بارش و چشم‌انداز نگران‌کننده چهارمحال و بختیاری در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴، با ثبت تنها ۳۹۲ میلی‌متر بارش و ۴۰ درصد کاهش نسبت به میانگین بلندمدت، به دومین استان خشک کشور تبدیل‌شده است. این در حالی است که خشک‌سالی بیش از یک دهه است این استان را درگیر کرده و الگوهای ماهواره‌ای نشان می‌دهد مناطق شرقی استان آسیب‌پذیرترین نقاط هستند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • سهم حمل و نقل عمومی در تهران ۴ درصد
  • الگوی مصرف و نرم‌افزار محاسبه قبوض آب
  • معمار آسایشگاه کهریزک که بود؟
  • حال و روز دریاچه ارومیه در روز صفر آبی
  • سکوت در برابر گرانی
  • تصادف مرگبار ۱۰ تبعه غیرمجاز در یک خودرو
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.