لوگو
1404 پنج‌شنبه 27 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/06/09 - شماره 2579
نسخه چاپی
رئیس مهندسی ساختار و بهره‌وری شرکت ملی حفاری ایران:

گواهینامه‌های استاندارد یکپارچه شرکت برای سه سال تمدید شد

رئیس مهندسی ساختار و بهره‌وری شرکت ملی حفاری ایران از تمدید گواهینامه‌های استاندارد یکپارچه (IMS) این شرکت برای سه سال دیگر خبر داد. حسین نظری دراین‌باره گفت: این گواهینامه‌ها شامل استانداردهای مدیریت کیفیت (ایزو ۹۰۰۱)، مدیریت زیست‌محیطی (ایزو ۱۴۰۰۱) و مدیریت سیستم ایمنی و بهداشت شغلی (ایزو ۴۵۰۰۱) است. وی افزود: مراحل تمدید این دوره گواهینامه‌ها با انجام ۴۵ نفر روز ممیزی از دستگاه‌های حفاری و واحدهای ستادی و پشتیبانی شرکت با موفقیت انجام و در نشست مدیران ارشد سازمان و گروه ممیزی مؤسسه RW TUV یافته‌های ممیزی ارزیابی شد. رئیس مهندسی ساختار و بهره‌وری شرکت ملی حفاری ایران بابیان اینکه داشتن این گواهینامه‌ها از الزامات شرکت در مناقصات و همچنین کارفرماها است، اظهار کرد: تأکید بر رعایت منافع ذینفعان به‌ویژه مشتریان و کارکنان و الزام به رعایت اصل بهبود مستمر و ارتقای عملکرد فرآیندهای مرتبط با محیط‌زیست و ایمنی و بهداشت کارکنان، کلیدی‌ترین مباحث استاندارد یکپارچه (IMS) است. نظری ادامه داد: در این دوره نیز عملکرد شرکت در حوزه‌های پیش‌گفته از سوی ممیزان مربوط تأیید شد که این مهم با جدیت و تلاش مستمر و مؤثر تمامی کارکنان در بخش‌های مختلف خاصه در دوایر عملیاتی ، محقق شد.

تحویل کلید خانه‌های امید
۱۰۶ واحد نهضت ملی مسکن در آزادشهر به بهره‌برداری رسید
به مناسبت هفته دولت، آیین بهره‌برداری متمرکز از ۱۰۶ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در شهر آزادشهر در قالب گروه ساخت و خودمالکی، با حضور استاندار گلستان، فرماندار آزادشهر، معاونین استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان و جمعی از مدیران شهری و استانی برگزار شد.در این مراسم، به نمایندگی از سایر ساکنین کلید یک واحد مسکونی توسط استاندار به یک خانواده متقاضی تحویل شد تا آغازگر فصل تازه‌ای از خانه‌دار شدن که‌ها خانواده در آزادشهر باشد.این واحدها در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن و باهدف تأمین سرپناه پایدار برای اقشار مختلف و تحقق عدالت در حوزه مسکن به بهره‌برداری رسیده‌اند.مهندس سید محمد حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها بیانگر همت جمعی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم است و تلاش می‌شود روند خانه‌دار شدن متقاضیان در استان بیش‌ازپیش سرعت بگیرد.

هزینه‌ سنگین لوازم مدارس
طبق اصل ۳۰ قانون اساسی، «دولت موظف است وسایل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سر حد خودکفایی کشور به طور رایگان گسترش دهد.» این اصل اما به مرور با گسترش مدارس خصوصی و کمرنگ شدن نقش دولت در آموزش، به فراموشی سپرده شد. امروزه بسیاری از خانواده‌ها برای پیدا کردنِ مدرسه دولتی دچار مشکل هستند. بسیاری نیز فرزندان خود را به مدارس غیرانتفاعی می فرستند. 

هزینه بالای وسایل مدارس 
حتی اگر خانواده‌ای فرزندِ خود را به مدارس دولتی بفرستد باز هم تأمین هزینه‌های آموزش برای یک خانواده‌ی کارگری با حقوق حداقلیِ ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان سخت است. یک جستجوی ساده در اینترنت نشان می‌دهد قیمت یک دفترچه ساده‌ی ۱۰۰ برگ بیش از ۱۰۰ هزار تومان است. و برخی قیمت دفتر ساده را بین ۲۰۰ تا ۳۰۰هزار تومان هم گزارش کرده‌اند. البته باید هزینه‌های بالای سایر اقلام مورد نیاز آموزش از جمله کیف و لباس فرم مدرسه و نوشت‌افزار را نیز در نظر گرفت. از قرار، قیمت کتب درسی نیز افزایش ۱۱۰ تا ۱۲۰ درصدی داشته است. این موارد را باید در کنار هزینه‌های اجباری‌ای که مدارس دولتی از خانوارها دریافت می‌کنند قرار داد. در این شرایط، افزایش تعداد دانش‌آموزانی که مجبور به ترک تحصیل می‌شوند دور از ذهن نیست. 

دریافت اجباری وجه در مدارس دولتی
یعقوبیان به دریافت اجباری وجه در مدارس دولتی اشاره کرد و گفت: از نظر قانون، مدارس دولتی هیچ پولی نباید هنگام ثبت‌نام از والدین بگیرند. دریافت هر گونه وجه، حتی تحت عنوان «کمک داوطلبانه»، غیرقانونی است. با وجود تأکیدات رسمی، این روند هرساله ادامه دارد؛ «قانون روی کاغذ است و عمل در میدان چیز دیگری.»  این فعال کارگری به نقش سیستم نظارتی آموزش‌وپرورش اشاره کرد و گفت: نقش سیستم نظارتی کمرنگ است. بازرسان معمولاً فقط پس از شکایت مردمی وارد عمل می‌شوند. مدیران مدارس هم می‌دانند برخورد جدی در کار نیست، پس همان مسیر قبلی را ادامه می‌دهند.  وی بیان کرد: دریافت هرگونه وجه در مدارس دولتی، حتی تحت عنوان «کمک هزینه»، باید ممنوع شود. بازرسی‌ها باید سرزده و شفاف باشند، نه صرفاً روی کاغذ.  وی در پایان گفت: یکی از بزرگ‌ترین فشارها، تهیه لباس فرم، نوشت‌افزار و کتاب درسی است. لباس فرم‌هایی که قرار بود نماد برابری باشند، امروز باری سنگین شده‌اند. قیمت برخی ست‌های رسمی برای لباس فرم مدارس، به بیش از یک‌ونیم میلیون تومان می‌رسد. مثلاً برای یک کت و شلوار رسمی دبیرستان پسرانه، گاهی باید بیش از یک میلیون و پانصد هزار تومان پرداخت!

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • حرف های رتبه اول کنکور ریاضی
  • ضرورت واکسیناسیون آنفولانزا برای گروه‌های پرخطر
  • آموزش در خدمت ثروتمندان
  • نقش تفریح و ورزش در توسعه
  • حفر و تکمیل ۱۱۴ حلقه چاه نفت و گاز
  • گواهینامه‌های استاندارد یکپارچه شرکت برای سه سال تمدید شد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.