یک روان شناس گفت: جستجوی معنا در زندگی، زمانی که ما نگاه می کنیم که یک فرد، معنایی برای زندگی خودش ندارد ممکن است دچار پوچی شود.به گزارش مهر، عباس عبداللهی، دکترای روانشناسی، فعال بودن را یکی از راههای مقابله با افسردگی دانست و افزود: منظور از فعال بودن یعنی یک زندگی فعال داشته باشیم. یکی از مواردی که زندگی ما را فعال میکند فعالیت بدنی منظم مثلاً ورزش کردن است. همان طور که میدانید ورزش کردن، اندورفین هایی را در بدن ترشح میکند که به عبارتی از آن به عنوان هورمون شادی نام برده میشود. وی در ادامه بیان کرد: پیاده روی روزانه و منظم میتواند باعث شود تا افراد انرژی مثبت و روحیه بالاتری داشته باشند. خوردن غذاهای ناسالم از قبیل فستفود ها باعث میشود که افراد سطوح بیشتری از افسردگی را تجربه کنند، اما مصرف میوهها، سبزی، غلات و منابع پروتئینی میتواند در بهبود افسردگی افراد نقش مهمی داشته باشد. این روان شناس خواب کافی را یکی دیگر از راههای مقابله با افسردگی عنوان و بیان کرد: همین طور که میدانید افرادی که علائم افسردگی دارند عموماً بیان میکنند که دارای اختلال در خواب هستند. بنابراین، بهتر است ما یک الگوی خوب، منظم و کافی برای خواب در نظر بگیریم. وی ادامه داد: ارتباط با دیگران مورد دیگری است که ما باید به آن توجه بکنیم. حفظ روابط اجتماعی و ارتباط با دوستان و خانواده میتواند حس تنهایی در افراد را کاهش دهد و این حمایت عاطفی باعث میشود که ما سطح کمتری از افسردگی را تجربه کنیم. عبداللهی در ادامه گفت: بهتر است که ما برنامهریزی و مدیریت زمان را در کارهای مان رعایت کنیم. افرادی که افسرده هستند ممکن است خودشان نتوانند این کار را انجام دهند بنابراین توصیه میشود که دیگران به او کمک کنند تا به صورت تدریجی رفتار آنها درونی و خودکار شود. وی با بیان اینکه نوشتن روزانه احساسات و تجربیاتی که افراد دارند میتواند افسردگی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد روانی ما کمک کند، افزود: تنظیم اهداف مثبت یکی دیگر از راهکارهایی است که میتواند به ما برای کاهش افسردگی کمک کند؛ یعنی اینکه ما اهداف مثبت و قابل دستیابی را برای خودمان داشته باشیم. یکی از مواردی که باعث به وجود آمدن افسردگی میشود این است که افراد هدفهای ایده آل با هدفهای غیر واقعیتر برای خودشان در نظر میگیرند و وقتی به آنها نمیرسند سطح بالاتری از افسردگی را تجربه میکنند. این روانشناس در پایان اظهار داشت: جستجوی معنا در زندگی، زمانی که ما نگاه میکنیم که یک فرد، معنایی برای زندگی خودش ندارد ممکن است دچار پوچی شود. از این رو، بهتر است که آدمها جست جو کنند و معنای زندگی خودشان را اکتشاف و بر مبنای معنای زندگی خودشان اهدافی را تعیین کنند.
ابداع یک جلیقه رباتیک برای تسهیل پیادهروی سالمندان
یک لباس رباتیک قادر است راه رفتن و دویدن را با مصرف انرژی کمتر برای سالمندان آسانتر کند.به گزارش ایسنا، برخی از پیشرفتهای فناورانه جدید بر کمک به تحرک در افراد مسن و افراد دارای معلولیت جسمی متمرکز شدهاند.
یکی از این نوآوریها در دانشگاه فنی مونیخ(TUM) اتفاق افتاده است، جایی که محققان جلیقه و پابند رباتیکی موسوم به واکآن(WalkON) ساختهاند که افراد را قادر میسازد راحتتر راه بروند و در عین حال انرژی کمتری مصرف کنند.
به نقل از آیای، به گفته محققان، کاربران نه تنها میتوانند به آرامی با این لباس رباتیک راه بروند، بلکه میتوانند دویدن را نیز تجربه کنند. به گفته محققان، هنگامی که یک جوان با کمک این لباس رباتیک از یک تپه ۵۰۰ متری بالا میرود، انرژی مصرف شده که به عنوان هزینه متابولیک شناخته میشود، در مقایسه با راه رفتن بدون کمک این لباس، ۱۸ درصد کاهش مییابد. پروفسور لورنزیو ماسیا(Lorenzio Masia) استاد دانشگاه فنی مونیخ میگوید: ما سامانهای را توسعه دادهایم که باعث میشود مردم تمایل بیشتری به تحرک و جابجایی داشته باشند. این طرح همانند مفهوم دوچرخه برقی است که در اینجا برای پیادهروی طراحی شده است. سامانه «واکآن» یک جفت پابند رباتیک نرم است که برای افزایش کارایی راه رفتن برای افراد مسن با کمک به خم شدن لگن طراحی شده است. این سیستم دارای یک طراحی فشرده و سبک وزن است که از یک کنترل کننده بر اساس حرکات طبیعی پا برای کمک به قدم برداشتن پاها استفاده میکند.