کتاب «سیاست در دهه هفتاد» از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار کتاب آمد. این اثر مدعی است تعاملات جناحهای سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ با تأکید بر فهم نخبگان جناحها از سیاست مبتنی بوده است.
کتاب «سیاست در دهه هفتاد» با عنوان فرعی اندیشه و عملکرد جناحهای سیاسی تالیف امیر مسعود شهرامنیا از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد. این اثر درصدد است ریشه تعاملات و نیز وجوه افتراق بنیادین جناح راست و جناح چپِ اصلاحطلب و نیروهای فکری لیبرال و تأثیر چگونگی فهم آنها از مسائل و بهویژه ریشهها و آبشخورهای فکری برداشتشان از سیاست و امر سیاسی را در گرایشهای سیاسی آنان جستوجو کند. کتاب «سیاست در دهه هفتاد» بر این اساس مدعی است تعاملات جناحهای سیاسی ایران در دهه ۱۳۷۰ با تأکید بر فهم نخبگان جناحها از سیاست مبتنی بوده است. برداشت و فهم نخبگان جناح چپ (اصلاحطلب) از امر سیاسی برآیند نقطه اتکا و بسترهای فکری آنها معطوف به اندیشه و فکرِ سیاسی در غرب است، اما نخبگان جناح اصولگرا در فهم امر سیاسی به ابعاد معنوی و حیات بشری بر مبنای نظریه و نظام حکومتی مبتنی بر ولایت فقیه توجه دارند و از این روی این دو برداشت و فهم از سیاست به تعاملات و گاه تقابل جناحهای سیاسی در جمهوری اسلامی دامن میزند. کتاب «سیاست در دهه هفتاد» با عنوان فرعی اندیشه و عملکرد جناحهای سیاسی تالیف امیر مسعود شهرامنیا با ۴۳۲ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و بهای ۳۵۰ هزار تومان از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بازار کتاب آمد.
انتصاب رییس جدید سازمان سینمایی
رائد فریدزاده ششمین رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری کشور شد.مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و قدیم سازمان سینمایی با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر فرهنگ و مدیرکل حوزه وزارتی و مدیران سازمان سینمایی برگزار شد.فریدزاده متولد سال ۱۳۵۷ و دانش آموخته رشته ادبیات تطبیقی و فلسفه در دانشگاه های تهران، وین و برلین است که پس از اخذ دکتری در رشته ادبیات و فلسفه از دانشگاه فرای برلین و همکاری پژوهشی با مؤسسه تحقیقاتی مطالعات آسیایی آن دانشگاه، به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی به تدریس و پژوهش مشغول است. وی از سال ۱۳۹۷ به عنوان دبیر شورای عالی بین الملل سازمان امور سینمایی و معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیوست.
وی آثار مختلفی در قالب کتاب و مقاله به زبان فارسی، انگلیسی و آلمانی درباره فلسفه، ادبیات، هنر و سینما تالیف و در داخل و خارج از ایران ارائه یا منتشر کرده است.
«پایکوبی» ارکستر ملی ایران در تالار وحدت
تازهترین کنسرت ارکستر ملی ایران با عنوان «پایکوبی» به رهبری همایون رحیمیان در تالار وحدت برگزار میشود.ارکستر ملی ایران با رهبری همایون رحیمیان، شامگاه جمعه-۲۷ مهرماه- از ساعت ۲۱:۳۰ با کنسرت «پایکوبی» در تالار وحدت روی صحنه میرود.در این کنسرت جابر اطاعتی به عنوان تکنواز گارمون ارکستر ملی را همراهی میکند. برای این اجرا قطعاتی از حشمت سنجری، محمدرضا تفضّلی، همایون رحیمیان، فرهاد پوپل انتخاب شده است.ارکستر موسیقی ملی ایران سال ۱۳۷۷ به همت استاد فرهاد فخرالدینی، با هدف اجرای آثار ارزشمند موسیقی ارکسترال ایرانی تشکیل شد. این ارکستر با ترکیب متناسبی از سازهای ایرانی شامل سنتور، قانون، گروه نوازندگان تار و تارباس، عود و سازهای ضربی در کنار سازهای یک ارکستر سمفونیک بنا نهاده شده است. بیش از ۲۷۰ قطعه موسیقی در گنجینه ارکستر ملی وجود دارد، این ارکستر زیرمجموعه بنیاد فرهنگی هنری رودکی است و اکنون با رهبری دائم همایون رحیمیان فعالیت میکند.