آیت الله جوادی آملی گفتند: مودت و دوستی عاقلانه، ملات یک مملکت است که این مهم، به برکت خون شهداء و تربیت امام و فداکاری مسئولین حل می شود لذا نباید همدیگر را مذمت کرد یا در مناظرات که یک علم است به جای نظریه پردازی، به نظر خود دادن و داعیه داشتن بگذرد که این حرکات با مناظره سازگار نیست! به گزارش شفقنا، حضرت آیت الله جوادی آملی صبح روز ۸ تیر ۱۴۰۳ پس از اینکه در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شرکت کردند و رأی خود را به صندوق انداختند، در سخنانی بیان داشتند: یک بیان نورانی از ائمه علیهم السلام رسیده است که «ولایت، امامت و محبت ما عامل پیوند بین امت است». ما نیز یک مَثَل رایج داریم که می گوییم سنگ روی سنگ بند نمی شود، این مثل، یک حرف عمیق علمی است، یعنی در ساختمان سازی تا یک ملات نرمی روی سنگ اولی نیاید، سنگ بعدی روی سنگ بند نمی شود! ائمه به ما فرمودند تربیتی که ما آوردیم، آن ادب، آن امانت، آن انسانیت، آن عدالت، آن صداقت، آن مهربانی و محبت، ملات نرمی است که جامعه را جمع می کند و جامعه بدون آن امامت و ولایت و ادب دینی هرگز نه انتخاباتی دارد و نه قیامی و نه انقلابی؛ بلکه آنچه جامعه را جمع می کند فهم دینی است و بس! ایشان بیان داشتند: مردم ایران مردمی عاقل، بزرگ و بزرگ زاده اند، هر جا صحبت از علم بوده چه زمان قبل از اسلام و چه بعد از اسلام، یا خودش تولید کرده و یا رفته یاد گرفته و منتشر کرده، ما چنین ملتی هستیم، ما نه یعنی حوزویان و دانشگاهیان، ما یعنی مردم ایران، ما بزرگیم چون هم تاریخ داریم و هم جغرافیا، سرتاسر ایران را بشکافید، یا علم است و یا هنر است و آثار باستانی است، در شأن ما نیست که کمیته امدادی اداره شویم و با فقر و گرانی زندگی کنیم. حضرت آیت الله جوادی آملی بیان داشتند: ما بر سر سفره امامت و ولایت و اسلام و شهادت بوده ایم، در کنار این سفره، ولایت و دوستی و یکسانی است و اگر چنین باشد، دشمن اگر هزار بود کاری از او ساخته نیست و این کشور تا ظهور صاحب اصلی اش محفوظ است، امیدواریم وکلای ما نیز بزرگوارانه کشور را اداره کنند، خونهای پاک شهداء چه شهدای خدمت و چه شهدای میدان، پیام اصلی شان همین است و ما امیدواریم این امانت را درست به صاحب اصلی اش حضرت صاحب العصر (عج)، برسانیم.
نگاه متفاوت رسایی و زارچی درباره دانشگاهیان
علی شریف زارچی، استاد اخراجی دانشگاه شریف، با انتشار دو توئیت از حمید رسایی نماینده پایداری و حامی سعید جلیلی نوشت: «امروز رای ندهید. مدتی بعد، کارزار لغو ممنوعیت تحصیل و خروج دانشجویان امضا کنید.» حمید رسایی در یکی از این دو توییت نوشته بود که «اراذلی که به اسم دانشجو هر روز به بهانهای دانشگاه شریف را متشنّج میکنند، دنبال بهانهای برای اخراج و در گام بعد اقامت گرفتن در اروپا هستند. راه مواجه با آنها مطابق ضوابط دانشگاه، ابتدا اخراج و سپس ممنوع الخروجی ۱۰ تا ۱۵ ساله است. باور کنید وحشیبازی درمحیط دانشگاه تمام میشود.»
مقام پیشین صدا و سیما:
توافق در زمستان ۱۴۰۰ تمام شده بود اما نگذاشت
رنجبران مجری و مقام سابق صدا و سیما خطاب به «انقلابی ها» گفت که اجازه ندهند کسی رای بیاورد که فضا را به یک فضای تند تبدیل کند، چون کشور کشش فضای تند را ندارد. شهید امیرعبداللهیان همانند برادرم بود ایشان زمستان ۱۴۰۰ تعریف میکردند که کار مذاکرات تمام شده بود و به نقطه نهایی رسیدیم ایشان اسم نمیبردند، اما برخی از طیفها اجازه ندادند کار انجام شود مردم بروند و پیدا کنند و به این فرد رای ندهند./ انتخاب