کشف فسیل بزرگترین مار
یکی از بزرگترین مارهای تاریخ ممکن است حدود ۴۷ میلیون سال پیش در اطراف جایی که اکنون هند مینامیم، خزیده باشد. دانشمندان موسسه فناوری هندی «رورکی» مجموعهای از مهرههای به خوبی حفظ شدهای را کشف کردهاند که احتمالا متعلق به یک مار غول پیکر ماقبل تاریخ است. به طرز وحشتناکی، این مطالعه نشان میدهد که این مار، که بلندتر از یک اتوبوس مدرسه بوده، احتمالا ظاهری مشابه یک آناکوندای امروزی داشته است. در مناظر خشک کوچ(Kutch)، در غرب هند، دیرینه شناسان فسیلهای ماری باستانی را کشف کردهاند که اکنون با عنوان واسوکی ایندیکاس(Vasuki indicus) شناخته میشود.
حیات فرازمینی به رنگ بنفش!
اگرچه هیچ راه قطعی برای فهمیدن رنگ موجودات فرازمینی وجود ندارد اما به گفته گروهی از اخترشناسان که در حال ثبت ترکیب شیمیایی منحصر به فرد موجوداتی به رنگ بنفش هستند، حیات فرازمینی میتواند شامل باکتریهای بنفش رنگ باشد.به گزارش ایسنا، یک مطالعه جدید نشان میدهد که این میکروبها ممکن است در اوایل تاریخ سیاره ما بر زمین تسلط داشته باشند و برای زندگی در جهانهای دور که در مدار ستارههای قرمز کوچکتر از خورشید ما میچرخند، مناسب هستند.
باکتریهای بنفش میتوانند در شرایط مختلف زنده بمانند و رشد کنند و به راحتی میتوان تصور کرد که در بسیاری از جهانهای مختلف، رنگ بنفش ممکن است جایگزین رنگ سبز تصور شده برای فرازمینیها باشد.
طراحی مواد نانویی با هنر سنتی ژاپن
محققان از هنر سنتی ژاپن برای طراحی نوعی هیدروژل با ویژگیهای جالب توجه استفاده کردند. آنها با این روش ساختارهای دوبعدی با قابلیت جذب آب و متورم شدن در حالت سه بعدی ایجاد کردند.محققان دانشگاه فناوری و کشاورزی توکیو (TUAT) در ژاپن گزینههای جدیدی برای ساخت مواد نرم و انعطافپذیر به نام هیدروژل ارائه کردند. آنها با استفاده از فناوری نوظهوری با عنوان هیدروژل کیریگامی (Kirigami)، ساختاری با قابلیت متورم شدن ساختند. کیریگامی هنر سنتی ژاپن و نوعی از اوریگامی است. در این هنر، فرد هنرمند با بریدن کاغذ به ساختن اثر میپردازد. کیری به معنی بریدن و گامی به معنای کاغذ است. کیریگامیها به طور معمول دارای تقارن هستند.