نخستین کودک هوش مصنوعی جهان
چین اولین کودک هوش مصنوعی جهان را ایجاد کرده است که احساسات انسانی را از خود نشان میدهد و چیزی که آن را از سایر مدلها متمایز میکند این است که میتواند وظایفی را برای خود تعیین کند. دانشمندان چینی اولین کودک هوش مصنوعی جهان را معرفی کردند.نخستین کودک هوش مصنوعی جهان به نام تانگ تانگ(Tong Tong) یک آواتار مجازی هوش مصنوعی از یک دختر کوچک است که توسط موسسه هوش مصنوعی عمومی پکن(BIGAI) توسعه یافته است. موسسه هوش مصنوعی عمومی پکن تانگ تانگ را گامی عظیم در جهت دستیابی به یک عامل هوش مصنوعی عمومی(AGI) میبیند، یعنی ماشینی که بتواند مانند یک انسان فکر و استدلال کند.
زمین همیشه کروی نبوده است
دانشمندان تصور میکنند که سیاره ما ممکن است در ابتدای شکلگیریاش یک کُره کامل نبوده باشد و بیشتر شبیه به یک اسمارتیز بوده باشد. ممکن است دانش عمومی بر این باشد که زمین گرد است، اما دانشمندان اکنون میگویند که ممکن است همیشه اینطور نبوده باشد. در واقع دانشمندان فکر میکنند که زمین به جای کروی بودن در اوایل زندگیاش صافتر و «شبیه یک اسمارتیز» بوده است. دانشمندان پیش از این فرض میکردند که «پیش سیارهها» که سیارات بسیار جوانی هستند که به تازگی در اطراف ستارگان شکل گرفتهاند، کروی هستند.
کشف ناگهانی یک کهکشان
یک گروه از ستارهشناسان با هدایت «تیم کارلتون» محقق دانشگاه ایالتی آریزونا در آمریکا یک کهکشان کوتوله کشف کردهاند که در تصویربرداری تلسکوپ فضایی جیمز وب به صورت اتفاقی ظاهر شده در حالی که هدف اصلی رصد نبوده است. کهکشانها به وسیله گرانش در کنار هم مقید باقی میمانند و از ستارهها و سیارات و همچنین ابرهای بزرگی از غبار و گاز و نیز ماده تاریک تشکیل می شوند. کهکشان های کوتوله فراوانترین کهکشانها در کیهان هستند و بنا به تعریف کوچک بوده و درخشش اندکی دارند. آنها کمتر از ۱۰۰ میلیون ستاره دارند در حالی که به عنوان مثال کهکشان «راه شیری» نزدیک به ۲۰۰ میلیارد ستاره دارد.