برای شما هم پیش آمده که به سراغ نان یا غذای مانده در یخچال رفته اید و از بوی نامطبوع آن متوجه خراب شدن غذا و یا کپک زدگی نان شده اید؛ حالا ما به شما توصیه می کنیم که برای اطمینان از کپک زدگی مواد غذایی آن را بو نکنید چون در این صورت خود را در معرض بیماری قرار می دهید.
کپک یک نوع قارچ است که در همه جا و همه سطوح جا خوش می کنند؛ روی موادغذایی خشک و تر می نشینند و به تدریج آن را تخریب می کنند. اگر غذای کپک زده را بو کنید در خوشبینانهترین حالت دچار واکنش آلرژیک خواهید شد. مبتلایان به دیابت، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی و بیماران دریافت کننده کورتون در برابر این عفونت آسیبپذیرترند بنابراین هیچ وقت نباید غذای کپک زده را بو کنند.