معاون امور اجرایی رئیس جمهور در خصوص موضوع آخرین وضعیت قیمت بنزین گفت: هر روز ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در ایران مصرف میشود، دولت بنزین را با قیمت تمام شده ۴۳ هزار تومان به قیمت یکهزار و ۵۰۰ تومان به دست صاحب خودرو میرساند و بدین ترتیب هر روز ۶ همت ( 6 هزار میلیارد تومان) از پول ملت در باک خودروها ریخته شده و میسوزد. وی در خصوص فیلترینگ نیز متذکر شد: ۶۰ درصد مردم با فیلترینگ مخالف هستند و البته هر ساله مردم ما ۲۰ همت صرف هزینه فیلترینگ میکنند. شورای فضای مجازی با ۱۵ عضو حقیقی فعلا رفع این فیلترینگ را به صلاح نمیدانند. ما باید اینها را قانع کنیم که فیلترینگ حتی امنیت کشور را هم به هم میریزد، چرا که دشمنان با همین ابزارهای فیلترینگ به اطلاعات مردم دست مییابند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: از تمامی دانشجویان با هر فکر و از هر حزبی که هستند، میخواهیم کمتر علیه هم تهمت زده و پروندهسازی کنند. چرا برای یک دانشجو و استاد به خاطر یک اظهارنظری، باید پروندهسازی شود. هر کس دل در گرو جمهوری اسلامی دارد، باید آزاد باشد.قائمپناه یادآور شد: در طول ۱۰۰ روز صدها دانشجو و استاد را به دانشگاهها بازگرداندیم. دانشجویانی که جرم آنها تنها اعتراض به برخی اتفاقات بود و هنوز برخی از این دانشجویان گرفتار در زندان هستند.
واکنش معاون دولت رئیسی به سقوط دولت اسد
امیرحسین قاضی زاده هاشمی در واکنش به سقوط دولت بشار اسد گفت: شیطان همیشه وسوسه میکند، اما به وسوسه و وعدههایی که میدهد عمل نمیکند. وی افزود: هر دولتمردی که وسوسههای مستکبرین و دشمنانش را بپذیرد دچار غفلت و شکست خواهد شد.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: وقتی دولتمرد به این شکل تحلیل کند، ارتش و نیروهای نظامی آن کشور هم دچار ضعف و وادادگی می شوند، به خصوص وقتی که به صورت گسترده در ارتش نفوذ اتفاق افتاده باشد.
وی افزود: متاسفانه اتفاقی که در سوریه افتاد قابل پیش بینی بود، بارها مسئولین جمهوری اسلامی تذکر دادند ولی نادیده گرفته شد و باعث این اتفاق شد. قاضیزاده هاشمی عنوان کرد: رهبر انقلاب وقتی چند سال پیش فرمودند حزباللهیها را تندرو ندانید، این افراد به وقت خطر کشور را نجات میدهند. اگر سوریه هم از این حزباللهیها داشت به این وضع نمیافتاد.
سقوط بشار اسد از نگاه محمدعلی ابطحی
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب و رییس دفتر رییس دولت اصلاحات به سقوط بشار اسد واکنش نشان داد و توصیه هایی را مطرح کرد. من همچنان نظرم این است که سقوط بشار اسد و تسلط گروه های افراطی اسلامگرا بر حکومت سوریه بزرگترین اتفاق تعیین کننده در خاورمیانه جدید است. حلقه ارتباطی محور مقاومت عملا قطع می شود. عراق که هم مرز با اینها خواهد شد آسیب پذیری جدی پیدا می کنند. ایران هم پیوندش با منطقه عملا قطع خواهد شد. اسراییل می تواند مسبب این وضعیت باشد و خود را یکه تاز ببیند. مجموعه جدید تندرو سوریه تظاهر به دیپلماسی می کنند. تعبیر معارض مشروع از عباس عراقچی قابل توجه است. باید همه، به خصوص ایران و عراق تلاش کنند تا با دیپلماسی قوی با گروه جدید منافع خود را مراقبت کنند. شرایط دشواری برای همه این منطقه است.