استرس از ظرفیت لذت بردن ما میکاهد
دانشمندان میگویند تحمل استرس میتواند ظرفیت ما را برای لذت بردن و شادی کم کند.دانشمندان مدارهای مغزی مرتبط با انعطاف پذیری یا آسیب پذیری در برابر ناملایمات را که بر روی لذت بردن حیوانات تحت استرس تأثیر میگذارد، شناسایی کردهاند.بر اساس تحقیقات انجام شده بر روی موشها، کاهش شادی ناشی از استرس، علامت مشخصی در مغز ایجاد میکند.این مطالعه همچنین یک الگوی مغزی را نشان میدهد که به نظر میرسد در برابر استرس انعطافپذیری ایجاد میکند و الگوی دیگری که باعث میشود حیوانات تحت استرس کمتر احساس لذت کنند که یکی از علائم اصلی افسردگی است.
حسگری برای تشخیص غذای فاسد
پژوهشگران چینی یک حسگر جدید ابداع کردهاند که یخچال را بررسی میکند و با تلفن همراه همگامسازی میشود تا بهروزرسانیهای فوری را برای کمک به کاهش ضایعات مواد غذایی ارائه دهد. ممکن است در حال حاضر یک خیار یا یک بسته مرغ در یخچال شما باشد که فراموش شده، به تدریج فاسد میشود و مقصد آن سطل زباله است اما شاید به زودی یک راه برای کنترل خودکار غذا وجود داشته باشد و زمانی که فاسد شدن غذا آغاز شود، به شما هشدار دهد. این وعده پژوهشگران «دانشگاه تونگجی»(Tongji University) درباره فناوری جدیدی است که غذاهای در حال فاسد شدن را بو میکشد و از طریق یک اپلیکیشن تلفن همراه به کاربر اطلاع میدهد.
کشف تاثیر قارچ برسرطان پروستات
قارچهای عجیب و غریب مانند قارچی موسوم به یال شیر به دلیل کاربردهای دارویی خود مشهور شدهاند، اما حتی ابتداییترین قارچها ممکن است فواید ایمنی قدرتمندی را در خود پنهان کرده باشند. قارچ دکمهای سفید(Agaricus bisporus) پر کاربردترین قارچ خوراکی در جهان است و اگرچه معمولا به صورت «دارویی» استفاده نمیشود، شواهدی نشان میدهد که عصاره آن احتمالا میتواند رشد سرطان پروستات را آهسته کند یا حتی از آن جلوگیری کند. تا به امروز، سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) هرگز یک محصول مشتق شده از مواد غذایی را به عنوان یک داروی ضد سرطان تایید نکرده است، بنابراین راه پیش رو پر شیب است.