به قلم سردبیر
پاییز است و هوا سرد. هوای شهرها آلوده، ترافیک نفس گیر، کمبود برق مردم و صاحبان صنایع و کسب و کارها را کلافه کرده و روان آنها را میآزارد.
شورای حکام قطعنامه علیه ایران صادر میکند مردم نگرانند که نکند تحریمها بیشتر از آنچه هست شود.
روسیه وچین از تحریم و فشار غرب بر ایران سود میبرند. این دو کشور به ظاهر دوست در شورای حکام حتی نتوانستند دو رأی برای جمهوری اسلامی از میان اعضای شورا حکام کسب کنند.
آنچه امروز شاهد هستیم ریشه آن در تصمیمهای غلطی دارد که در گذشته گرفته شده است.
مردم یادشان نرفته که اوضاع در دولت روحانی بهتر از حالا بود.
برجام احیا نشد، FATF پذیرفته نشد، گرانی امان مردم را بریده و قدرت خرید آنها کاهش یافته است. آنچه نگران کننده است این است که دورنما روشن نیست تا مردم سختیها را تحمل کنند.
وزیر نیرو میگوید زمستان و تابستان سختی را پیش رو داریم.
رییس مجلس میگوید با کدام نفت میتوان دشمن را تهدید کرد، ما توان تولید و صادرات نفت را نداریم.
توقف مازوت سوزی در سه نیروگاه اراک اصفهان و کرج مایه امیدورای مردم شده بود اما مازوت سوزی دوباره از سر گرفته شده است.
در چنین اوضاع و احوالی تندروها بر دولت فشار میآورند که قانون حجاب را اجرا کند.
این جماعت انگار اقتصاد، معیشت، سفره رنگین، گرسنگی و نداری برایشان مهم نیست و به فکر جاهای دیگر هستند. واقعیتها را بپذیرید و مشکلات مردم را کاهش دهید و به مردم پاسخ دهید چرا این چنین شد.
مردم انتظار دارند مشابه کشورهای همسایه زندگی آرام و به دور از تنش و همراه با رفاه داشته باشند نه اینکه نگران امروز و فردای خود و فرزندانشان باشند.
براساس آمار روند مهاجرت افزایش یافته و مهمتر اینکه حس ماندن در ایران بر اساس نظر سنجیها کاهش یافته است. اگر متخصصان از کشور بروند اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم بدتر از آنچه هست خواهد شد.
در حالی که همه کارشناسان و صاحب نظران می گویند تحریم، اقتصاد و زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است، وزیر خارجه میگوید: ناکارآمدی تحریمها اثبات شده است.
حذف آیتالله حسینی بوشهری و سید احمد خاتمی در دوره هشتم شورای عالی حوزههای علمیه
در دوره هشتم آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری و آیتالله سید احمد خاتمی در جمع اعضای شورای عالی حوزههای علمیه حضور داشتند اما به دلیل نامعلومی در میان اعضای دوره نهم این شورا حضور ندارند.
اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه با پیشنهاد جامعه مدرسین و تأیید رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید انتخاب شدند تا به مدت چهار سال سیاستگذاری کلان در عالیترین نهاد حوزوی را بر عهده داشته باشند.
به گزارش جماران، با توجه به اتمام هشتمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه و در راستای اجرای ماده ۶ اساسنامه این شورا، مبنی بر پیشنهاد اعضای شورایعالیحوزههایعلمیه توسط جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید، این موضوع پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسیهای انجام شده؛ افراد پیشنهادی این کمیته، در جلسات شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در تاریخ ۲۷ مهر و چهارم و یازدهم آبانماه، در معرض آراء قرار گرفتند.
در نهایت با پیشنهاد جامعه مدرسین و تأیید رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید، آیات آقایان جواد مروی، محسن اراکی، محمود رجبی، محمدمهدی شبزندهدار، علیرضا اعرافی، محمود عبداللهی و سیدمحمد غروی، به عنوان اعضای نهمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه انتخاب شدند تا به مدت چهار سال سیاستگذاری کلان در عالیترین نهاد حوزوی را بر عهده داشته باشند. به گزاش جماران، در دوره هشتم آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری و آیتالله سید احمد خاتمی به عنوان اعضای شورای عالی حوزههای علمیه فعالیت میکردند که در این دوره حضور ندارند. به جای این دو عضو قبلی شورای عالی حوزههای علمیه، آیتالله سید محمد غروی و حجتالاسلام والمسلمین محمود عبداللهی که سابقه عضویت در شورای عالی حوزههای علمیه را دارند، انتخاب شدند. یعنی پیش از این آیات سید هاشم حسینی بوشهری، علیرضا اعرافی، جواد مروی، سید احمد خاتمی، محمد مهدی شب زندهدار ، محسن اراکی و محمود رجبی مسئولیت هشتمین دوره شورای عالی حوزه های علمیه مسئولیت را برعهده داشتند و آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری از سال 1397 عهده دار دبیری شورای عالی حوزههای علمیه بود. حالا مشخص نیست او به چه دلیلی در کنار سید احمد خاتمی از جمع اعضای شورای عالی حوزههای علمیه حذف شدهاند.