کد خبر : 739382 تاریخ : 1404/5/5 - 13:36
عراقچی: ارتباط مستقیم با فرمانده کل قوا برقرار است؛ با ویتکاف تبادل پیام مستقیم دارم تیزر مستند «ماجرای جنگ» که گفتگویی با عباس عراقچی وزیر خارجه است، در فضای مجازی منتشر شده است که در ضمن آن وزیرخارجه نکاتی درباره جنگ را مطرح می کند.

بخشهایی از دیالوگ بین مجری و وزیرخارجه جواد موگویی، مصاحبه کننده و مجری این برنامه از وزیر خارجه می‌پرسد؛« وقتی ارتباط مستقیم با فرمانده کل قوا سخت است، الان دست‌فرمان دست کیست؟» عراقچی پاسخ می‌دهد؛ »چه کسی می‌گوید ارتباط نیست؟»

عراقچی همچنین در بخش دیگری تاکید می‌کند؛« من با ویتکاف تبادل پیام دارم؛ مستقیم.»

عراقچی همچنین اشاره‌ای به حمله ایران به پایگاه آمریکایی در قطر می‌کند و می‌گوید؛« من گفتم نه، شما را تهدید نمی‌کنیم. شما برادرهای ما هستید، ولی پایگاه آمریکایی را می‌زنیم.»

در این تیزر مستند «ماجرای جنگ» که تنها برشهایی از این گفت‌وگو را شامل می‌شود، عراقچی می‌گوید؛« من آنجا به آقای ویتکاف پیام دادم که اسرائیل دارد بهانه می‌گیرد. ایران، لبنان نیست.»

موگویی همچنین می‌پرسد که من شنیدم یک بمب‌گذاری سمت محل سکونت شما بود و عراقچی با تکان سر آن را تأیید می‌کند.

عراقچی همچنین درباره حمله اسرائیل تاکید می‌کند؛« ما غافلگیر نشدیم واقعا. ما برای جنگ آماده بودیم. حالا شما می‌گویید مساوی شدیم، من می‌گویم ما برنده شدیم....اینکه ضربه آخر را ما زدیم؛ بله ما زدیم.»

در بخش دیگری از این تیزر عراقچی می‌گوید،« خدا سردار شهید باقری را رحمت کند. در آن جلسه با آن دوستمان برخورد کرد و گفت چرا این حرف را می‌زنی؟ من مسئول دفاع از کشور هستم و من هنوز حتی از رئیس‌جمهور سؤال نکردم.»