کد خبر : 697439 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - 16:16
هشدار مجری مشهور آمریکایی درباره پیامدهای اقدام نظامی علیه ایران حمله به اماکن هسته‌ای ایران منجر به مرگ هزاران آمریکایی خواهد شد مجری آمریکایی تاکر کارلسون اظهار داشت که اقدام نظامی ایالات متحده علیه ایران منجر به مرگ هزاران آمریکایی‌ خواهد شد.

تاکر کارلسون با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) درباره عواقب اقدام نظامی علیه ایران ابراز نگرانی کرد.

وی در این باره نوشت: «شایان ذکر است که حمله به اماکن هسته‌ای ایران تقریباً به طور قطعی منجر به مرگ هزاران آمریکایی در پایگاه‌های سرتاسر خاورمیانه خواهد شد و ده‌ها میلیارد دلار برای ایالات متحده هزینه در پی خواهد داشت.»
کارلسون در ادامه گفت که چنین حملاتی نه‌تنها در غرب آسیا برای ایالات متحده هزینه دارد، بلکه حتی ممکن است منجر به انجام عملیات‌هایی در داخل خاک آمریکا شود.

مجری مشهور آمریکایی افزود: «این‌ها برآوردهای خودِ پنتاگون است. عملیات بمباران علیه ایران جنگی به راه خواهد انداخت و این جنگ،‌ جنگ آمریکا خواهد بود. اجازه ندهید تبلیغات‌چی‌ها به شما دروغ بگویند.»

مقامات آمریکایی از جمله رئیس‌جمهور این کشور دونالد ترامپ با ادعاهای واهیِ خود، ایران را به اقدام نظامی تهدید کرده‌اند.
دونالد ترامپ دوشنبه در پیامی در تروث‌سوشال مدعی شد منشأ تمامی حملاتی که توسط یمنی‌ها انجام می‌شود ایران است. رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده «از این لحظه به بعد» هر آنچه یمنی‌ها شلیک کنند به چشم چیزی که ایران شلیک کرده نگریسته خواهد شد.