توپ طلای سال 2024 اگرچه قسمت بازیکنان رئال مادرید نشد و با سناریوهایی جنجالی به رودری هرناندس از منچسترسیتی تعلق گرفت اما طبق پیش بینی هوش مصنوعی (AI) این جایزه طی در سالهای آینده در تسخیر ستارههای تیم سفیدپوش پایتخت اسپانیا خواهد بود.
طبق گزارش اسپورت؛ بر اساس پیشبینی هوش مصنوعی سال آینده در شصتونهمین دوره از مراسم اهدال توپ طلا، این کیلیان امباپه مهاجم فرانسوی رئال مادرید است که باارزشترین توپ جایزه فردی دنیای فوتبال را خواهد برد. امباپه با هتتریکش در بازی برگشت رئال برابر منچسترسیتی در دور برگشت پلیآف لیگ قهرمانان اروپا سهم بسزایی در صعود قاطعانه کهکشانی به مرحله حذفی داشت؛ هر چند او شب گذشته (سهشنبه) در بازی خانگی دور رفت مرحله یک هشتم نهایی برابر اتلتیکومادرید نمایش چندان جذابی ارائه نکرد.
در فهرست برندگان توپ طلای فرانس فوتبال طبق پیشبینی هوش مصنوعی، پس از امباپه، ارلینگ هالند مهاجم نروژی منچسترسیتی قرار گرفته و پیشبینی شده که او سال 2026 رؤیایش برای بردن این جایزه را محقق خواهد کرد. او سال 2023 تا یکقدمی کسب توپ طلا رفت اما در نهایت مغلوب لیونل مسی شد که هشتمین توپ طلایش را برد.
فهرست برندگان توپ طلا در سالهای آتی بر اساس پیشبینی هوش مصنوعی به شرح زیر است:
به این ترتیب نیمی از برندگان از رئال مادری خواهند بود که در میان آنها برای بلینگام شانس کسب مجدد توپ طلا هم در نظر گرفته شده است.