کد خبر : 697152 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - 00:32
واکنش علی صالح آبادی به مشاجره ترامپ و زلنسکی/ ترامپ در دیدار با زلنسکی ارباب رعیتی برخورد کرد/ روسیه برنده نبرد لفظی ترامپ و زلنسکی بود علی صالح آبادی، مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح در واکنش به مشاجره ترامپ و زلنسکی گفت: ترامپ در دیدار با زلنسکی ارباب رعیتی برخورد کرد.

علی صالح آبادی به ستاره صبح آنلاین گفت: ترامپ در دیدار با زلنسکی ارباب رعیتی برخورد کرد.

ترامپ وام دار پوتین در انتخابات ۲۰۱۶ است که باعث شد روسیه در این انتخابات به نفع ترامپ و به ضرر خانم کلینتون دخالت کرد. ترامپ جای دوست و دشمن را عوض کرده یعنی روسیه که پیش از این دشمن آمریکا بود حالا دوست آمریکا شده و زلنسکی دشمن امری شده است یعنی جای دوست و دشمن عوض شده است.

اتحاد آمریکا، روسیه و اسرائیل علیه ایران خطرناک و فاجعه است . ترامپ دموکراسی آمریکا را از بین می‌برد. ترامپ قصد دارد نقشه دنیا را عوض کند، زلنسکی زیر بار توافق تحمیلی نرفت. این برای ترامپ بی ادب شکست بود. روسیه برنده نبرد لفظی ترامپ و زلنسکی بود.