کد خبر : 697149 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ - 23:54
درگیری لفظی بی سابقه ترامپ و زلنسکی در مقابل دوربین رسانه ها/ ترامپ: تو برگ‌ برنده نداری؛ یا توافق می‌کنی، یا ما کنار می‌کشیم / زلنسکی: من اینجا نیامده‌ام که ورق بازی کنم سفر زلنسکی، رئیس جمهور امریکا به واشنگتن و دیدار او با ترامپ به درگیری لفظی انجامید. ترامپ در دیدار با زلنسکی گفت که تو با جنگ جهانی سوم قمار می‌کنی. در حال حاضر، برگ‌های برنده را نداری.

ترامپ در دیدار با زلنسکی گفت که تو با جنگ جهانی سوم قمار می‌کنی. در حال حاضر، برگ‌های برنده را نداری.

وی خطاب به او با بیان اینکه باید قدردان باشی. افزود: تو نیروهای کافی نداری. نمی‌توانی به ما بگویی که من آتش‌بس می‌خواهم یا نه.

ترامپ در ادامه بیان کرد: یا توافق می‌کنی، یا ما کنار می‌کشیم. اگر سلاح‌های ما نبود، این جنگ خیلی زود تمام می‌شد.

رئیس‌جمهور امریکا در ادامه به همتای اوکراینی خود گفت: تو به کشور ما بی‌احترامی نشان می‌دهی. من می‌دانم که در حال پیروزی نیستی.

زلنسکی نیز به ترامپ پاسخ داد: در سه روز گذشته، من این حرف را قبلاً از پوتین شنیده‌ام.

در ادامه ترامپ خطاب به زلنسکی گفت: شما در موقعیت خوبی نیستید و شما با به خطر انداختن شروع جنگ جهانی سوم قمار می‌کنید.

وی افزود: تو برگ‌های برنده قوی نداری که زلنسکی پاسخ داد: من اینجا نیامده‌ام که ورق بازی کنم.

ترامپ در صحبت با زلنسکی گفت: باید به توافق برسید وگرنه عقب‌نشینی می‌کنیم. اظهارات شما به شدت فاقد احترام است.

زلنسکی نیز بیان کرد: باید تضمین‌های امنیتی برای اوکراین فراهم شود و نمی‌توان فقط در مورد آتش‌بس صحبت کرد.

ترامپ با لحن تندی گفت: ما در حال کار بر روی یک راه حل برای این مشکل هستیم و شما در موقعیتی نیستید که به ما دیکته کنید. سربازانتان در حال کاهش است و شما به ما می‌گویید که نمی‌خواهید آتش بس کنید.

رئیس‌جمهور امریکا اظهار کرد: کاری که انجام می‌دهی نشان دهنده بی احترامی به ایالات متحده است. کشور شما در دردسر است و شما در جنگ پیروز نمی‌شوید.

زلنسکی گفت: با پوتین مذاکره کردیم و یک توافقنامه آتش‌بس امضا کردیم اما او این توافق را نقض کرد. ترامپ پاسخ داد: پوتین ممکن است توافق‌هایی را که با سایر روسای جمهور داشته نقض کرده باشد، اما با من نه.

زلنسکی در ادامه افزود: پوتین یک قاتل و تروریست است. مهم است که کشور و دموکراسی ما را نجات دهیم. ما نمی‌توانیم از سرزمین خود دست بکشیم.

در ادامه تنش لفظی بین دو طرف زلنسکی گفت: «آیا می‌توانم پاسخ بدهم؟ ترامپ: «نه، تو خیلی حرف زدی.»

ترامپ درباره زلنسکی نیز بیان کرد: «ببینید چقدر از پوتین نفرت دارد. برای من خیلی سخت است که با چنین نفرتی توافقی انجام بدهم. او نفرت زیادی دارد.»

وقتی از ترامپ پرسیده شد که اگر روسیه آتش‌بس را نقض کند، چه کاری انجام خواهی داد، گفت: اگر بمبی روی سرت بیفتد چه کار می‌کنی؟ یا توافق می‌کنی یا ما کنار می‌کشیم. تو نشان نمی‌دی که قدردان هستی. این کار خوبی نیست.

جی دی ونس، معاون ترامپ نیز در بخشی از این گفت‌وگو خطاب به زلنسکی گفت: تو هیچ نیروی [نظامی] نداری، هیچ نیرویی در اوکراین نیست. که رئیس‌جمهور اوکراین پاسخ داد: بیا و ببین.

زلنسکی در ادامه بیان کرد: پوتین آتش‌بس را شکست؛ او مردم ما را کشت؛ ما توافق مبادله اسرا را امضا کردیم، اما او این کار را نکرد، شما درباره چه نوع دیپلماسی صحبت می‌کنید؟

جی‌دی ونس در واکنش بیان کرد: فکر می‌کنم بی‌احترامی است که شما وارد دفتر رئیس‌جمهور شوید و بخواهید این موضوع را در برابر رسانه‌های آمریکایی مطرح کنید. شما با مشکل تعداد سربازان مواجه هستید و باید از رئیس‌جمهور ترامپ به خاطر تمایل او به پایان دادن به این درگیری تشکر کنید. آیا یک بار هم تشکر کرده‌اید؟ زلنسکی جواب داد: بارها.