کد خبر : 696933 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - 02:30
حسین آخانی، استاد دانشگاه تهران چرا جلوی اراذل و زورگیران موتورسوار و قاتل را نمی گیرید؟ قتل جانکاه امیر محمد خالقی دانشجوی رشته مدیریت دانشگاه تهران در مجاورت کوی و دانشکده فنی دانشگاه تهران و روبروی دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده مدیریت توسط دو موتور سوار زورگیر نشان ازوضعیت امنیتی ضعیف کشور دارد.

موتورسواران بی‌ضابطه در شهر تهران جرم و خلاف مرتکب می‌شوند. بر اساس بررسی‌های هر روزه میدانی من حداقل نیمی از موتورسواران پلاک‌های خود را مخدوش کرده‌اند، آنها هر خلافی را چه عبور از چراغ قرمز، چه حرکت در خلاف جهت حتی در اتوبان، چه موتورسواری و ویراژ در پیاده‌رو یا خط ویژه و انواع اذیت و آزار به مردم و رانندگان خودرو و پیاده رو و فحاشی را بدون نگرانی انجام می‌دهند. بسیاری از موتورهای پیک اسنپ فود را می‌توان به وسیله شرکت های سرویس دهنده، کنترل کرد. سرقت و کیف‌ربایی یکی از شناخته شده‌ترین کارهای موتورسواران خلافکار است.
من به عنوان یک استاد دانشگاه قربانی موتورسواران و حمله سگ های ولگرد شده‌ام. هر روز که با دوچرخه در مسیر دانشگاه تردد می‌کنم، شاهد تخلفات موتورسواران هستم و در خوف تهدید و حمله سگ های ولگرد بسر می‌بریم. علیرغم اطلاع به همه نهادهای مسئول مملکتی از وزارت اطلاعات، بالاترین مراجع قضائی، نیروی انتظامی، دفتر رهبری، حراست دانشگاه و .... هنوز فردی که من را تهدید به قتل کرده و سگ پرور است به دستگاه قضائی احضار و دستگیر نشده است.
همه ما در پنجشنبه ۲۵ بهمن شاهد حضور سنگین پلیس جهت جلوگیری از یک تجمع بودیم. وقتی پلیس دارای امکانات در برخورد با اجتماعات مردمی است، چرا از این ظرفیت در جهت مقابله با موتورسواران خلافکار و سگ ولگرد پروران استفاده نمی‌کند. ما نمی‌گوییم در این شرایط اقتصادی کسانی که برای یک لقمه نان در این هوای آلوده تلاش می‌کنند را تحت فشار قرار دهند. ولی هیچ کس به بهانه آنکه شرایط اقتصادیش بهتر یا بدتر از بقیه است حق ندارد با آسایش و امنیت شهروندان بازی کند. کافی است چند ماهی از توان نیروهای مقابله با اعتراضات را جهت دادن نظم به ترافیک و جمع آوری خلافکاران موتور سوار استفاده کنید. خواهید دید که مردم نه تنها از حضور آنها حس بدی نخواهند داشت بلکه در کنار آنها احساس آرامش می‌کنند.