کد خبر : 696843 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 12:22
آخرین وضعیت پرونده اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی دادستان عمومی و انقلاب ماهان آخرین وضعیت پرونده واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان کرمانی در محور شهداد به کرمان را تشریح کرد.

سینا بنی‌اسد امروز ۲۳ بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پرونده این حادثه دلخراش در دادستانی ماهان در حال رسیدگی است، اظهارکرد: راننده اتوبوس و مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل از روز بعد از حادثه تاکنون در بازداشت هستند و مدیر مدرسه نیز تحت نظارت قضائی است.

وی اعلام کرد: مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان برای ادای توضیحات به دادستانی احضار شده‌اند.

این مقام قضائی عنوان کرد: دفتر شرکت حمل‌ونقل مذکور با دستور قضائی پلمب و کد فعالیت آن غیرفعال شده است.

دادستان ماهان بیان کرد: اتوبوس بر اساس نظریه پلیس‌راه، دارای نقص فنی مستمر بوده به گونه‌ای که یکی از چرخ‌های عقب از ابتدا فاقد سیستم ترمز بوده است.

وی اضافه کرد: طبق تحقیقات بعمل آمده فرسودگی ناوگان مشهود است و اتوبوس سانحه دیده ولوو B12 مدل ۱۳۸۲ بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب ماهان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آیین‌نامه اجرایی اردوهای دانش‌آموزی به صورت دقیق و کامل از سوی مدرسه و آموزش و پرورش رعایت نشده است.

بنی اسد گفت: برای اردو مدرسه می‌بایست با یک شرکت حمل‌ونقل معتبر قرارداد منعقد می‌شد، اما در این رابطه مسئولان مدرسه فرزانگان کرمان به صورت شخصی با رانندگان توافق کرده و شرکت حمل‌ونقل هم صورت وضعیت را صرفا بر اساس اظهارات رانندگان تنظیم کرده است.

این مقام قضائی گفت: طبق دستورالعمل‌های موجود باید در هر اتوبوس یک نفر سرپرست یا مربی همجنس با دانش‌آموزان (خانم) حضور داشته باشد اما تحقیقات اولیه حاکیست در اتوبوس حادثه‌دیده سرپرست و مربی حضور نداشته و صرفا سرایدر آقا و همسرش حضور داشته است.

دادستان عمومی و انقلاب ماهان از رسیدگی خارج از نوبت به این پرونده در شعبه دادستانی ماهان خبر داد و تاکید کرد: دستگاه قضائی بدون اغماض و مماشات با تخلفات و جرائم صورت گرفته در این رابطه برخورد خواهد کرد.