پس از افشای تخلفات او در ماجرای زمین حوزه علمیه ازگل که او 4200 متر زمین را به نام خود و پسرانش کرده بود، دانشگاه امام صادق در پی فشار افکار عمومی نام کاظم صدیقی را از فهرست سخنرانان خود در شب های قدر حذف کرد. برخی گزارشها حاکی از آن است که نماز جمعه روز گذشته خلوت تر از هفته های قبل بوده است. در همین تابناک تصاویری را منتشر کرد که جمعیت پراکنده در دانشگاه تهران حضور داشتند، اما در مقابل خبرگزاری عکسی را با انبوه نمازگزاران منتشر کرد.
واگذاری ۲۳ هزار متر زمین روزنامه اطلاعات در این باره نوشت:«به صدیقی ۲۳ هزار متر زمین داده اند».او در واکنش به این اتهامات ابتدا ابراز کرد که دست خط و امضای او را جعل کردهاند اما سپس حوزه علمیه بیانیه داد و اعلام کرد وی با پای خود به محضر رفته و اسناد را امضا کرده است.در آموزه های اسلامی دروغ گناه بزرگ شمرده میشود.
عذرخواهی پس از این بیانیه صدیقی در ویدئویی از محضر ملت و رهبری عذرخواهی کرد.در حقیقت او پذیرفت که در این ماجرا دروغ گفته است.ماجرا به همین جا ختم نشد بلکه بسیاری از کاربران فضای مجازی خواستار برخورد قضائی با وی شدند.
واکنش احمد توکلی در این راستا احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامهای صریح از رئیس قوه قضائیه خواست تا به موضوع ورود کند و در صورت اثبات تخلف با صدیقی برخورد شود.اما اقدامی از سوی قوه قضائیه شکل نگرفت.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر صدیقی پیش از این هم برای نظام هزینه تراشی کرده بود و در جایگاه رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر باعث نا ارامی های سال گذشته در پی فوت مهسا امینی شده بود.وی روز گذشته در خطبه های نماز جمعه تهران گفت:« از خانواده بزرگ مردم ایران و پدر این خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامی عذرخواهی میکنم.» بخشهایی از خطبه های وی در محل دانشگاه تهران را در ادامه میخوانید:
گزیدهای از سخنان صدیقی در نماز جمعه صدیقی گفت:از اینکه در این چند روز اخیر شبکههای مجازی که قتلگاه جوانان و مسلخ آبروها شدهاند این طلبه و سرباز ناچیز امام زمان، رهبری و مردم را بهانه قرار دادند و بر اثر یک غفلت باعث شدند اینقدر مردم عزیز ما دلشان شکست و وقتی ما را میدیدند گریه میکردند، از اینکه باعث شدم اینهمه به شما هجمه شد عذرخواهی میکنم و از خانواده بزرگ مردم ایران و پدر این خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامی عذرخواهی میکنم. در این فضای تند برخاسته از بیرون همه دشمنان هم صف شدند اما نتوانستند هیچ اثری در اراده شما داشته باشند؛ لذا بهدلیل این ایستادگی از همه شما تشکر میکنم. برای افرادی که از این طلبه که هیچ است و هیچ افتخاری جز سربازی امام امت ندارد، از آبروی خود مایه گذاشتند و از بنده دفاع کردند دعا میکنم همیشه سرافراز باشند.
بی حجابی قبول فرهنگ غربی است امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه بیحجابی قبول فرهنگ غربی است، خاطرنشان کرد: حجاب مسئله قرآنی و اسلامی است. زنان عفیف ما در هیچ دورهای تن به بیحجابی ندادند و خودشان پرچمدار حجاب هستند؛ دولت و نیروهای مردمی باید در یک برنامه هماهنگ هم مسائل تربیتی و مسائل سلبی را تبیین کنند. بیحجابی قبول فرهنگ غرب است و گرنه در این چند دهه ما چالش حجاب نداشتیم و مردم قانونمداری کردند. انشاءالله در یک حرکت ملی این مشکل نیز حل میشود.
کاهش تعداد نماز گزاران به گزارش ستاره صبح فیلم های منتشر شده در فضای مجازی نشان میدهد استقبال نمازگزاران از مراسم روز گذشته نسبت به هفته های گذشته کم بوده است.همچنین در ابتدای سخنان صدیقی شعارهایی با مضامین مختلف سر داده شده و شرایط محل برگزاری نماز متشنج شده است.در این مراسم چهره های سیاسی مانند علی اکبر صالحی و هنری مانند مهران رجبی حضور داشتند.
واکنش تابناک تابناک نوشت:پس از چندین نوبت انتشار اسناد متقن و غیرقابل انکار صدیقی در ویدئویی به صورت تصویری از مردم عذرخواهی و در بخشی از صحبتهای خود اظهار کرد: در تأسیس مؤسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد میکردم. وی در بخش دیگری گفت: از اعضای مؤسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار میکنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم. وی افزود: مؤسسه منحل شد و ملک رسما به حوزه منتقل شده و به ثبت رسمی رسیده است. در همین ارتباط سخنگوی قوه قضائیه هم در نشست اخیر خبری ضمن تأیید اقاله شدن این عقد گفت: مؤسسه پیروان اندیشههای قائم برابر سند اقاله ثبت شده به شماره ۲۳۵۱۴ به تاریخ ۹ فروردین ۱۴۰۳ دفتر اسناد رسمی ۱۴۶۷ تهران مورد خریداری شده را به حوزه علمیه امام خمینی (ره) اقاله کرده است. علی رغم این توضیحات و مطالبی که بیان شد واقعیت امر این است متأسفانه افکار عمومی به طور کامل اقناع نگردید و و نشانههای این عدم اقناع را میتوان در واکنش گسترده کاربران فضای مجازی و حتی در چهارمین نمازجمعهای که امسال در تهران برگزار شد کاملا به وضوح مشاهده کرد و حضور کم تعداد نمازگزاران و صفهای پراکنده بیانگر این بود که طیف وسیعی از جامعه و با نگاههای مختلف از فضای مجازی گرفته تا صفوف نمازجمعه از توضیحات بیان شده اقناع نشده و این توضیحات را در اصل توجیهاتی میدانستند برای کم رنگ کردن تخلف برزگی که رخ داده بود. باید متذکر شد تا کی نظام و انقلاب اسلامی مردم ایران که محصول صدها هزار شهید و جانفشانی میلیونها انسان مخلص و ایثارگر است، بابت سهلانگاری و تخلفات اطرافیان برخی از مسئولان باید زیر سؤال برود و هزینهی این کوتاهیها شود؟ هر مقام مسئولی باید بداند، جایگاهی که در آن قرار گرفته زیر ذرهبین و قضاوت دائم افکار عمومی است و حساسیت و مراقبت صدچندان را میطلبد و هیچ توجیهی برای کوتاهیها پذیرفته نیست و اگر هم تخلفی رخ داد با توسل به معاذیر و توجیهات بدتر از گناه سعی نکند با فرافکنی اذهان جامعه را منحرف نماید، زیرا در دوران فعلی تصور اینکه مردم آگاه ایران را میتوان گمراه نمود گناه بسیار نابخشودنی خواهد بود. همچنین ستاد نماز جمعه به چه مجوزی حیثیت این گران سنگر انقلاب را برای توجیه عمل ناشایست وخلاف بین یک نفر چوب حراج میزند آیا دست درازی به اموال عمومی حتی اگر باز پس هم گرفته شود که آنهم با فشار افشاگری بود تخلف نیست ؟وآیا همین حداقل مجازات ممنوعیت امام جماعت وجمعه مو منین را هم نباید اعمال کرد؟ آیا قانون وشرع برای دست درازی به بیت المال بجز باز پس گرفتن اموال هیچ مجازاتی در نظر نگرفته؟یا برای بعضی در نظر گرفته وبرای بعضی نگرفته ؟اینکه مدعی العموم در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده باید پاسخ بدهد اما انتظار میرفت ستاد نماز جمعه تهران اعتبار نماز جمعه را که صحن مطهرش به خون شهدا مزین است را قربانی رفیق بازی نمیکردند.
واکنش روزنامه اطلاعات روزنامه اطلاعات نوشت:امروزه مهمتر از حوزه علمیه ساختن، اداره معیشت طلاب است که بسیار در عسر و حرج هستند، چه بسیار طلابی که با شهریههای اندک و با این تورم، خرج زندگیشان تأمین نمیشود و مجبور هستند نصف بیشتر فرصت خود را در اسنپ و پیک موتوری و کار کردن در مغازهها و فروشگاهها و رستورانها بگذرانند! آنوقت برخی آقایان بروند ساختمان بسازند و بسیاری از طلاب از تنگی معیشت زندگی درس را رها کرده و به شهرهای خود بازگشتهاند.امثال آقای صدیقی باید آن یک میلیارد تومان درآمد هتل جهان را تقدیم مراجع تقلید کنند تا صرف همه طلاب کشور شود. بنده مطلعم بعضی مواقع همین مراجع موجود در حوزه قم برای شهریه ناچیز ماهانه طلاب کشور در تأمین این مبلغ میمانند و در آخر به قرض متوسل میشوند! آنوقت صحیح است که حوزه لاکچری اُزگل برای خودش درآمد اختصاصی داشته باشد؟! گرچه بعید میدانم که این پولها صرف طلاب همانجا هم بشود، کسانی که از دو متر عقبنشینی صرفنظر میکنند و به حقوق همه مردم تعدی میکنند آیا حاضرند این پولها را صرف طلاب کنند؟! بسیاری میپرسند که مدرسه علمیه لاکچری اُزگل با کدام پول ساخته شده؟ خدا میداند، امّا آنچه مسلم است اینست که بسیاری از افرادی که در اینکار سهم داشتهاند بیشتر به خاطر موقعیت و منصب قضائی آقای صدیقی که در آن وقت قاضیالقضات و رئیس دادگاه انتظامی قضات کشور بودند و تقریباً تمام قاضیان و مسئولان قضائی از ایشان حساب میبردند و حرف و نوشته ایشان بسیار بُرد داشت و لذا بسیاری از فرصتطلبان برای جلب حمایت وی سعی میکردند در ساخت این حوزه علمیه و یا هر کار خیری که ایشان دارد قدمی بردارند.جالب توجه است روزی آقای صدیقی از بنده سراغ فردی را گرفتند که در تأمین بخشی از آهنهای حوزه اُزگل دخیل بود و گفتند مدتی است فلانی احوالی از ما نمیپرسد؟ حتی تلفنهای ما را جواب نمیدهد! شما میدانید چرا؟! بنده هم عرض کردم بله و با صراحت گفتم آنوقت که اینها به شما کمک میکردند شما در مسئولیت قضائی بودید و حالا دیگر آن مسئولیت را ندارید و صرفاً مشاور قضائی هستید و اضافه کردم آیا میخواهید بدانید آن روزی که شما از منصب قضائی کنار رفتید این شخص، چه حال بدی پیدا کرد؟! آنقدر با دستهایش روی پاهایش میزد و میگفت بخشکی شانس! این همه خرج کردیم تمام زحماتمان برباد رفت! مطمئناً اگر آقای صدیقی مسئولیتهای بالا را نداشتند هیچگاه نمیتوانستند نه زمینی به وسعت ۲۳ هزار متر بگیرند و نه بتوانند میلیاردها صرف کنند و حوزهای در آن بسازند که معلوم نیست چقدر کارآیی و نتیجه دارد. اجمالاً اصل حوزه علمیه در قم است و تا طلبهای به قم نرود مُلاّ نمیشود، حتی حوزههای اصفهان و مشهد هم که اساتید نسبتاً خوبی دارند، باز هم طلاب را از عزیمت به قم و کسب فیض از اساتید بزرگ و گرانقدر آن حوزه بینیاز نمیکند. بنابراین تلاشها باید در جهت تقویت حوزه قم باشد و از حرکتهای موازی پرهیز شود و سرمایهها را هم در جهت تأمین معیشت طلاب بکار گیرند والا معلوم نیست این ساختمانها تا کی وصال دهد و بسا فردا روزی تغییر کاربری پیدا کنند! کما اینکه در مجموعه هتل بینالمللی عباسی اصفهان بخشی از اتاقها، همان حجراتی است که در کنار مدرسه چهارباغ در عهد صفوی ساخته شده و هماکنون بازسازی و به عنوان هتل پنجستاره مورد استفاده گردشگران است.