-انتخابات آزاد حق اتاق است، به دموکراسی دهن کجی نکنید -انتخابات یک نهاد غیر دولتی مثل اتاق ایران ارتباطی با دولت ندارد -انتخابات اتاق بازرگانی برگزار و سلامت آن تایید شد و فردی که بیشترین رای اعضا را داشت به عنوان رئیس انتخاب شده است. چرا آقایان نتیجه چنین انتخاباتی را بر نمی تابند
اتاق بازرگانی مجموعه ای غیر دولتی است که نمونه آن در تمام دنیا وجود دارد. اگر نهاد های نظارتی و مجموعه های وابسته به قدرت حرف ما را قبول ندارند به نحوه اداره اتاق های بازرگانی در جهان توجه کنند. حداقل روال انتخابات در اتاق های بازرگانی کشور های منطقه را مطالعه کنند. انتخابات یک نهاد غیر دولتی مثل اتاق ایران ارتباطی با دولت ندارد؛ اما دولت ها در ایران همواره سهم در این انتخابات برای خود قائل بودند.440 نفر عضو دولت هم سهم دارند و افراد را معرفی می کنند تا افراد بازنشسته از بدنه مدیریتی دولت همواره تمایل نشان می دهند که در انتخابات اتاق بازرگانی شرکت کنند؛ اما این بار دولت به شکلی علنی تر وارد اتاق بازرگانی شده و می خواهد در نتایج انتخاباتی آزاد دخل و تصرف داشته باشد. چنین کاری خلاف روال انتخابات دمکراتیک است. متاسفانه دولت در انتخابات اخیر اتاق بازرگانی بر دخالت آشکار خود اصرار دارد.گویا دولت تصمیم گرفته اتاق بازرگانی را به محفلی برای اهداف خود تبدیل کند و به بخش خصوصی در حوزه تجارت نزدیک شود. انتخابات اتاق بازرگانی کاملا قانونی انجام شده و اعضا رای خود را داده و نتیجه وصول شده و اکثریت از آن راضی است. دخالت در انتخابات استقلال اتاق بازرگانی زیر سوال برده و شبه دولتی شدن را تداعی می کند.
*انتخابات قانونی حسین میرمحمد صادقی از اساتید برجسته حقوق کشور که عضو شورای عالی نظارت بر انتخابات بودند نظر قطعی خود را در این مورد اعلام کردند. به گفته ایشان، طبق قانون اگر نهاد های نظارتی می خواهند کسی را رد کنند باید ظرف ده روز به طور کتبی اعلام کنند. در این مورد خاص حراست وزارت صمت مدعی رد صلاحیت منتخب انتخابات اتاق بازرگانی ایران است! این فقره به آن ماند که کسی می خواهد در صدا و سیما استخدام شود ولی حراست فروشگاه های شهروند او را رد می کند! نسبت نظر حراست وزارت صمت با انتخاب رییس اتاق بازرگانی، در قانون تعریف نشده است. *پذیرش نتیجه انتخابات پرسش این است که یا دمکراسی داریم یا نداریم؟ اگر داریم نتیجه انتخابات را بپذیرند. انتخابات اتاق بازرگانی برگزار و سلامت آن تایید شد و فردی که بیشترین رای اعضا را داشته به عنوان رئیس انتخاب شده است. چرا آقایان نتیجه چنین انتخاباتی را بر نمی تابند؟!
*روایت وارونه ایرنا از ماجرا جای بسی تاسف است که خبرگزاری ایرنا به عنوان رسانه رسمی دولت که آبروی رسانه های دولتی است خبر های دروغ منتشر می کند. ایرنا ابتدا خبر برکناری رییس منتخب اتاق بازرگانی را منتشر کرد. سپس خبر استعفا را نشر داد و بعد متن جعلی منتشر کرده و مصاحبه های تقطیع شده منتشر کرد. وقتی متوجه شدند این رفتار های غیر حرفه ای جواب نمی دهد اینبار با بی اخلاقی اتهامات اقتصادی مطرح کرد. درحالیکه مرجع رسیدگی به اتهامات اقتصادی محاکم قضایی است. وقتی شکایت، پرونده و حکم در دستگاه قضا وجود ندارد، آنچه گفته شده تهمت است. اگر صلاح ورزی رییس منتخب اتاق بازرگانی اختلاس کرده است، مدعی العموم باید به پرونده او رسیدگی و وی را محکوم کند. آقای سلاح ورزی بار ها اعلام کردند که مصاحبه ای با ایرنا نداشتند و متن منتشر شده مربوط به گفت و گو با ایشان نیست. چند سال پیش وقتی دولت در انتخابات فدراسیون فوتبال دخالت کرد، فیفا اعلام کرد فوتبال ایران را از مسابقات جام جهانی حذف خواهد کرد. در مورد اتاق بازرگانی نیز به دنبال دخالت آشکار دولت، خطر محرومیت از یک سری کنوانسیون های بین المللی وجود دارد. وقتی رئیس رای اکثریت اعضا را دارد یعنی کارش را بلد است. رد کردن چنین کسی چه معنایی دارد؟ آیا این رفتار دهن کجی به دموکراسی نیست؟