ستاره صبح آنلاین: جمعی از کارمندان دانشگاه تعاونی مسکن پیام نور در سال ١٣٧۵ با پیشنهاد این تعاونی اقدام به خرید ملک برای خانهدار شدن کرده بودند اما با پرداخت هزینه ملک و زمین پس از سالها هنوز مسکن به کارکنان تحویل داده نشده است. در این ارتباط پیگیریهای حقوقی از مراجع قضایی و ... تاکنون به نتیجه نرسیده است. نامهنگاری با مسئولان قوه قضائیه و دفتر نظارت مقام معظم رهبری هم صورت گرفته اما نتیجهای نداشته است. مالباختگان با تجمع مسالمتآمیز و رسانهای کردن این موضوع، توجه مسئولان امر را به این مطالبه جلب کردند. در این ارتباط ستاره صبح آنلاین با محمد رخشان فر، وکیل یکی از مالباختگان دراینباره گفتوگو کرد که در ادامه میخوانید:
مشکل و مطالبه مالباختگان و کارمندان تعاونی مسکن دانشگاه پیام نور چیست؟ مشکل فروش برخی زمینهای گل دره در منطقه بومهن در اطراف شهر پردیس است. این زمین به اعضای تعاونی مسکن پیام نور فروختهشده است. قطعات این زمینها ۴۵٠متر بوده که بابت آن در سال ١٣٧۵ مبالغی از ٢٠٠هزار تومان تا یکمیلیون و ۵٠٠هزار تومان از ٩٧ نفر دریافت شده است. حدود ۶٠ نفر پول کامل را پرداخت کردهاند و بقیه هم به دلیل دستور هیئتمدیره بقیه پول را پرداخت نکردهاند. اما متأسفانه از آن زمان تاکنون نه زمینی تحویل دادهشده و نه پولی بازگردانده شده، تعاونی هم پاسخگو نیست. هیئتمدیرهها در ادوار مختلف تعاونی مسکن پیام نور مسئولیت گرفتهاند اما نتوانستند، مشکل زمینها را حل کنند. خریداران بهناچار پس از سالها پیگیری و عدم دریافت پاسخ تصمیم گرفتند تجمع کنند. در این ٢٧سال به جز اقدامات هیئتمدیرههای مختلف، گروه پیگیری هم تشکیلشده است. بارها به ریاست قوه قضائیه در دوره آقایان شاهرودی و رئیسی نامهنگاری شده اما پاسخی دریافت نشده است. ما از این تعاونی شکایت داریم، اما شکایت ما را به تعاونی ارجاع میکنند و درنتیجه ما پاسخی دریافت نمیکنیم.
آیا مشکلات شما مربوط به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می شود؟ بله، تعاونیها زیرمجموعه وزارت تعاون هستند. اما تعاونیها مانند بخش خصوصی در ارگانهای مختلف مستقر میشوند . وقتی به رئیس دانشگاه مراجعه میکنیم میگوید به ما ارتباطی ندارد، شما با بخش خصوصی قرارداد دارید. در صورتی که مالباختگان به پشتوانه نام دانشگاه سرمایهگذاری کردهاند. از اداره تعاون پیگیری کردیم اما آنها هم پاسخ درستی به ما ندادهاند و مشکل را به گردن تعاونی پیام نور میاندازند تا جایی که شائبه تعطیلی این تعاونی به گوش میرسد. از ٩٧ خانوادهای که سرمایهگذاری کردند حدود ٨نفر فوت کردهاند و برخی دیگر دچار کهولت سن شدهاند و توان پیگیری مسائل را ندارند. بسیاری از این افراد مستأجر هستند و در آن زمان به امید خانهدار شدن پول پرداخت کردند اما امروز در این گرانی خانه، دستشان به جایی بند نیست. برخی از این افراد به امید خانهدار شدن ماشین و طلا فروختهاند اما با گذشت ٢٧سال هنوز مشخص نیست که نتیجه سرمایهگذاریشان چه شده است. مشکلات این پروژه باعث اختلافات خانوادگی در مالباختگان نیز شده است. قطعات کامل زمین ۴۵٠ مترِ بوده که به نرخ امروز حدود ۵تا ٨میلیارد تومان برای هر خانواده برآورد میشود. تجمعی در دانشگاه برگزار کردهایم و تصمیم داریم تجمعی هم مقابل استانداری برگزار کنیم. البته شنیدهایم رئیسجمهوری دستوری در خصوص زمینهای بلاتکلیف دادهاند که امیدواریم مشکل ما در قالب این دستور حل شود.