کد خبر : 485853 تاریخ : ۱۴۰۲/۲/۲۴ - 12:21
علی ظفر زاده: روزنامه ستاره صبح جزو افتخارات کشور است علی ظفرزاده در مراسم تقدیر از 20 سال فعالیت فرهنگی علی صالح آبادی گفت: صالح‌آبادی در جایگاه معاون سیاسی، فضای سیاسی استان خراسان در دهه 60 را به سمت تقویت نیروهای خط امام و تحول در مدیریت استان پیش برد.

ستاره صبح آنلاین- ظفرزاده اظهار کرد: از انجمن خراسانیان  تشکر می‌کنم که ابتکار خوب، درست و فرهنگی مهم در ارتباط با تقدیر از کار فرهنگی را انجام می‌دهد. من در دهه 60 در دانشگاه فردوسی مشهد کارمند دفتر فنی بودم. آقای تقی زاده و آقای مقدس زاده هم در همان دفتر بودند. من از آقای تقی زاده شنیدم که فردی آمده مشهد و معاون سیاسی استانداری خراسان بزرگ است و با پشتوانه دولت عزل و نصب‌ها را در جهت تقویت دولت در استان انجام می‌دهد آن زمان چنین فردی یک پدیده نوظهور برای مردم خراسان و جریان‌های فکری موجود در مشهد بود که پیش از آن سابقه نداشت. این حرف‌ها را آقای «تقی زاده» می‌گفت و من توسط او با «صالح‌آبادی» در مشهد آشنا شدم. آن زمان آقای «کوپائی» استاندار و موردحمایت تولیت آستان قدس رضوی و ... بود. صالح‌آبادی چون از حمایت وزارت کشور و نخست‌وزیر آقای موسوی برخوردار بود درواقع استاندار واقعی بود. آن روزها من خبرها را دنبال می‌کردم که صالح‌آبادی فرماندارها و بخشدارها را پس از بررسی سوابق و تجارب آن‌ها عوض و افراد شایسته و پایبند به خط امام و دولت را جایگزین آن‌ها می‌کرد تا اینکه قصه آقای (بهجت پناه) فرماندار نیشابور پیش آمد که بر سر آن آقای کوپائی برکنار شد.
صالح‌آبادی در جایگاه معاون سیاسی، فضای سیاسی استان خراسان در دهه 60 را به سمت تقویت نیروهای خط امام و تحول در مدیریت استان پیش برد. او فضای سیاسی خراسان بزرگ را تغییر و فضای جدید در استان ایجاد کرد. وی روحیه پرنشاط برای خط امامی‌ها که در استان منزوی بودند به وجود آورد. او فضای سیاسی استان را تقویت کرد و با حضور در شهرهای خراسان بزرگ به نیروهای منزوی و کنار زده‌شده امید و نشاط داد به همین دلیل مردم مشهد او را به عنوان نماینده خود در مجلس سوم برگزیدند و ترکیب مجلس سوم نیز به نفع جریان دولت و خط امام تغییر کرد. من‌ وقتی به تهران آمدم و در مجلس ششم حضور داشتم او آن زمان معاون پشتیبانی و امور مجلس وزارت تعاون بود آن موقع ارادتم نسبت به ایشان کامل شد که همچنان ادامه دارد. به خاطر دارم که وقتی وزارت اطلاعات آقای صالح‌آبادی را در خرداد سال ۷۱ بازداشت کرد، مردم مشهد به ویژه ساکنان حاشیه شهر از جمله خانواده شهدا و جانبازان به خاطر اینکه او را خدمتگزار می‌شناختند از بازداشت او ناراحت شدند. 

ناگفته‌ها از حمایت صالح‌آبادی از کاندیداتوری حسن روحانی سال 1392
شبی که صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی در خرداد 92 توسط شورای نگهبان رد شده بود، مجمع نمایندگان ادوار جلسه‌ای در دفتر من در سعادت‌آباد داشت. در این جلسه همه خشمگین بودند و می‌گفتند که ما دیگر برای هیچ‌کسی در انتخابات ریاست جمهوری تبلیغ نخواهیم کرد. انتخابات بی‌انتخابات، رأی نمی‌دهیم، چون هاشمی رفسنجانی توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده است. در فضای یأس و نومیدی پس از رد صلاحیت هاشمی، صالح‌آبادی یک‌تنه ایستاد و گفت: آقایان از صندوق رأی قهر نکنید و فرصت را از دست ندهید ما می‌توانیم با حمایت از حسن روحانی پیروز انتخابات شویم و انسداد و انحصار را بشکنیم. پس از سخنان او جلسه متشنج شد، به‌گونه‌ای که من فکر می‌کردم عده‌ای قصد کتک زدن ایشان رادارند او فرار کرد چون عده‌ای به او بدوبیراه می‌گفتند. من تا طبقه همکف پشت سر وی آمدم تا مورد ضرب و شتم قرار نگیرد، البته ایشان همچنان روی حرفش ایستاده بود و می‌گفت: جامعه نسبت به وضع حاکم منتقد و معترض است. ما با حسن روحانی و بارأی هجومی می‌توانیم پیروز انتخابات شویم، این را برای ثبت در تاریخ گفتم. بعد آقایانی که در آن شب از صالح‌آبادی عصبانی بودند کم‌کم به این نتیجه رسیدند که پیش‌بینی وی درست بوده. سرانجام مجمع نمایندگان ادوار به همان نتیجه‌ای رسید که نخست صالح‌آبادی به آن رسیده بود. مجمع از کاندیداتوری حسن روحانی حمایت کرد و او برای 8 سال رئیس‌جمهور شد. انتخاباتی که طرف مقابل را شوکه و زمین‌گیر کرد.
-روحیه صالح‌آبادی این است که وقتی به مطلبی می‌رسد روی آن پافشاری و تلاش می‌کند دیگران را قانع و همراه خود کند. من هم در روزنامه کارکرده‌ام و مسائل و مشکلات عدیده انتشار روزنامه را می‌فهمم. اگر بگوییم که صالح‌آبادی تنها و دست‌خالی روزنامه را منتشر کرد و بگوییم روزنامه را زیر بغلش می‌زد و از جلسه‌ای به جلسه دیگر می‌رفت تا نشریه را معرفی کند حرف گزافی نگفته‌ام. صالح‌آبادی مسئولیت‌های زیاد دولتی داشت تا به اینجایی که امروز به آن رسیده است، او با سختی و با کوشش فراوان کارکرده. روزنامه ستاره صبح جزو افتخارات خراسان و کشور است؛ زیرا ستاره صبح روزنامه‌ای ملی است و مطالبش در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب دارد و از آن نقل و نقد می‌شود. فیض ستاره صبح در انتشار بیانیه ها و ابراز همدردی با افراد همواره به مجمع نمایندگان ادوار، خراسانی‌ها و دیگران رسیده است، ولی ما نتوانسته یا نخواسته‌ایم به روزنامه که متعلق به خودمان و برخواسته از خطه خراسان است کمک کنیم. ایشان مطالب و مقالات را برای ما خراسانی‌ها ارسال می‌کند یا در کانال خراسانی‌ها قرار می‌دهد. من به سهم خودم از صالح‌آبادی به خاطر 20 سال کار مستمر مطبوعاتی تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم این کار مهم فرهنگی و سیاسی همچنان تداوم داشته باشد.
نکته مهم و قابل تأمل و درخشان زندگی اجتماعی و سیاسی صالح آبادی این است که حق خدا را در حقوق مردم و مخلوق خدا نهفته می‌داند و فعالیت اجتماعی و سیاسی مصلحانه و خیرخواهانه را نوعی عبادت می داند. به همین دلیل او هیچ‌گاه به موقعیت‌های اداری و سیاسی برای ارضاء جاه‌طلبی، منفعت‌جویی، تفاخر و ثروت‌اندوزی نیندیشیده‌ وزندگی شرافتمندانه خود و خانواده اش گویای این واقعیت است.