کد خبر : 346696 تاریخ : ۱۴۰۰/۹/۷ - 17:38
نشست مشترک قوای مقننه و قضاییه؛ محسنی اژه ای: قوه قضائیه باید بیش از همه دستگاه ها به قانون احترام بگذارد/ در مورد برخی موضوعات خلاء قانونی داریم | قالیباف: اگر نتیجه نشست های قوا در زندگی مردم ملموس نباشد باید بازنگری شود در آستانه دهم آذرماه و روز مجلس، نشست مشترک قوای مقننه و قضائیه با حضور روسای دو قوه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان عالی این قوه در صحن علنی مجلس برگزار شد.

به گزارش ستاره صبح آنلاین به نقل از جماران؛ نشست مشترک قوای مقننه و قضائیه دقایقی پیش در محل صحن مجلس شورای اسلامی و با حضور رؤسای دو قوه، نمایندگان و مقامات عالی قضائی آغاز شد.

در آستانه دهم آذرماه و روز مجلس، نشست مشترک قوای مقننه و قضائیه با حضور روسای دو قوه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان عالی این قوه در صحن علنی مجلس برگزار شد.

این نشست به منظور بررسی مسائل و مشکلات مردم و در راستای هماهنگی میان دو قوا تشکیل شده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، علاوه بر قالیباف رئیس مجلس و حجت الاسلام محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه، برخی از نمایندگان مجلس از جمله رؤسای کمیسیون های تخصصی اصل ۹۰، حقوقی و قضائی، اقتصادی و جهش تولید و برخی از مسئولان دستگاه قضایی به سخنرانی پرداختند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه گفت: مجلس می تواند با تأسی از شهید مدرس، به سایر قوا  کمک کند برای ایستادن مقابل انحراف ها و  جلوی فشار بیگانگان را بگیرد.

سرمایه اصلی سه قوه، مردم هستند؛ سه قوه با همکاری هم و استفاده از ظرفیت مردمی می توانند تحریم ها را خنثی کنند.

قوه قضائیه باید بیش از همه دستگاه ها به قانون احترام بگذارد

در مورد برخی موضوعات خلاء قانونی داریم

الان در قانون هر ترک فعلی جرم نیست و نیاز به قانون در این زمینه وجود دارد.

اگر قانون نداشته باشیم و با نظرات خودمان وارد شویم ممکن است مشکل ایجاد شود.

لوایحی که ارائه می شود سریع تر، دقیق تر و جامع تر به تصویب برسد و تغییرات اساسی نکند

 

قالیباف: اگر نتیجه نشست های قوا در زندگی مردم ملموس نباشد باید بازنگری شود

 

رئیس مجلس گفت: هماهنگی امروز سه قوه، باید به هم افزایی و کارآمدی برای ذی نفعان که همان مردم هستند منجر شود

ریشه مشکلات امروز نتیجه ناترازی هاست و ناترازی ها محصول تصمیم های ما مسئولان است

وقتی  مسئولان از حل مشکلات اقتصادی حرف می زنند باید در کشور تولید ثروت کند؛ اگر تولید ثروت با تصمیم های ما ایجاد نشود مشکلات اقتصادی و نقدینگی لجام گسیخته هم مهار نمی شود.

برای نظارت دقیق نیازمند شفاف سازی، هوشمندسازی و مردمی سازی هستیم. اگر این کار را به درستی انجام دهیم خروجی آن کارآمدسازی نظام حکمرانی است

بحثی  که تحت عنوان «سوت زنی» مطرح شد در واقع مبارزه با فساد از طریق حمایت از افشاکنندگان فساد بود. در این زمینه قوانین مهمی در همه کشورهای دنیا وجود دارد که باید در کشور ما نیز در این زمینه قانونگذاری شود.

۷ دستگاه، مسئول نظارت بر اجرای قوانین هستند؛ یکی از منکرات بزرگ در کشور، اجرانشدن قانون و یا بد اجرا کردن آن است. 

 

تکمیل می شود...